Den sydamerikanske vandbøffel | Info om art og jagt her
« Tilbage

Vandbøffel (Sydamerika)

Videnskabeligt navn: Bubalus arnee

Underarter: Ikke rekonstruerbart

Udbredelse: Marajo-øerne (Brasilien), Entre Rios og i Corrientes og Formosa-provinserne (Argentina).

Levested: Sumpe, græsrige urskove, marskland, sumpede floddale.

Beskrivelse: Stor vildokse, der af mange anses for at være domesticeret. Hornene er bagudbøjede med stort udlæg. Kropsvægt, indtil 900 Kg og en skulderhøjde på maksimalt 180 cm. Kropslængden uden hale (100 cm) omkring 300 cm Pelsfarve gråbrun, ofte dækket af slam.

Jagtmetoder: Pürschjagt, drivjagt.

Jagtbar i: Argentina

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser