Få information om jagt på vandråvildt her
« Tilbage

Vandråvildt

Videnskabeligt navn: Hydropotes inermis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: England og Frankrig.

Levested: Tæt underskov.

Beskrivelse: Mindre hjorteart, der opnår en skulderhøjde på op til 55 cm og en vægt på 10 - 15 kg.Farven på pelsen er forskellig fra sommer til vinter. Sommerpelsen der er tynd i hårlaget er gulbrun mens den tykke vinterpels er gråbrun. Kinesisk vandråvildt har ingen opsats, men harsom muntjacken lange hjørnetænder i overkæben.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: I England.