Visent | Læs om art og jagt på denne store vildokse
« Tilbage

Visent

Videnskabeligt navn: Bison bonasus

Underarter: Kaukasus-Visent (Bison b. caucasicus) uddøde i 1925.

Udbredelse: Indført til Kaukasus efter udryddelsen, Tienchan (Kasakhstan) (samt Europa)

Levested: Større skove med indesluttede større lysninger, samt i bjergrige egne. Kaukasus og Tienchan.

Beskrivelse: Meget stor vildokse med en meget stor forkrop. Kropsvægt, over 1.350 Kg, Skulderhøjde op til 2,0 Meter, længde 3,50 meter. Hovedet kort og bredt, meget kraftig mørkebrun pels med krøllede hår. Behåringen på frontpartiet synes mankeagtig. Bagkroppen relativt lille. Begge køn bærer, i forhold til kroppens størrelse, relativt små horn.

Jagtmetoder: Pürsch, fra hest.

Jagtbar i: Kaukasus.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser