Skovhund | Information om dette specielle dyr her
« Tilbage

Skovhund

Videnskabeligt navn: Speothus venaticus

Underarter: 3 underarter er beskrevet, men afgrænsningen er uklar.

Udbredelse: Panama, i øst, indtil Fransk Guyana, Brasilien, Østlige Peru, Nordbolivia og Nordargentina.

Levested: Tropisk regn-urskov, savanne, sumpe.

Beskrivelse: Relativt plumpt hundeagtigt rovdyr med meget korte ører, rødbrun pels, mørkebrune ben og hale.

Jagtmetoder: Fældefangst af indfødte.

Jagtbar i: Ikke egentligt jagtvildt.