« Tilbage

Ibex/Stenbuk (Europa)

Videnskabeligt navn: Capra ibex

Underarter: Ingen i Europa.

Udbredelse: Østrig, Italien, Schweiz og Jugoslavien.

Levested: Bjerge.

Beskrivelse: Mellemstort dyr med kompakt krop og lange kraftige ben. Stenbukken opnår en skulderhøjde på op til 110 cm. og en vægt på ca. 100 kg. Pelsfarven er brun med sorte og hvide aftegninger på benene og under bugen. Hornene der er kraftige med dybe tværgående riller, bøjer sig bagover. Krumningen på hornene varierer en del fra dyr til dyr. Både bukken og geden har horn, dog er bukkens kraftigst.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: I Østrig og Schweiz  

Luk

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

  • Modtag EKSKLUSIVE tilbud på jagtrejser
  • Få spændende information om jagtrejser
  • Bliv gjort opmærksom på særlige afbudsrejser