Sumphjort | Læs om denne totalfredede hjort
« Tilbage

Sumphjort

Videnskabeligt navn: Blastocerus dichotomus

Underarter: ingen

Udbredelse: Mato Grosso (Brasilien), Østbolivia, Peru, Paraguay, Uruguay og Argentina.

Levested: Fugtige områder, sumpe og flodbredder, lysninger med højt græs.

Beskrivelse: En ca. kronvildtstor, og dermed den største hjorteart i Sydamerika. Geviret er rigt forgrenet. Kropsvægt 120 Kg, skulderhøjde indtil 1,15 meter, kropslængde uden hale (25 cm) 2,00 Meter.

Jagtmetoder: Totalfredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser