Jagt på sydamerikansk ræv | Læs mere her
« Tilbage

Sydamerikansk ræv/South American fox

Videnskabeligt navn: Lycalopex griseus

Underarter: Ingen anerkendte

Udbredelse: Argentina og Chile

Levested: Forekommer i en række habitater i de varme, tørre områder i Argentina, til de tørre patagonske stepper og skovene i det sydlige Chile.

Beskrivelse: En rævlignende hund, der måler mellem 65-110 cm i længden (inklusive en hale på 20-43 cm) og 2,5-5,5 kg i vægt. Rødbrunt hoved med store ører og særlige pletter ved hagen. Brunlig krop med et griseagtigt udseende. På tværs af lårene har den en mørk farve. Undersiden er lysegrå. Lang busket hale med en mørk stribe langs rygraden.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Argentina