Læs om den store topuklede kamel her
« Tilbage

Kamel, topuklet

Videnskabeligt navn: Camelus bactrianus

Underarter: Ingen

Udbredelse: Sydvest-Gobi (Mongoliet), Nordvestkina-Tibet,

Levested: Stepper og Halvørken med græsvækst og bjergområder.

Beskrivelse: Største repræsentant for kamelfamilien. Kropsvægt, indtil 700 Kg og en kropslængde på henved 3 meter, samt en skulderhøjde på 2,10 meter. I modsætning til Dromedaren har vildkamelen to pukler. Pelsen er tyk og ulden hvor farven varierer fra mørkebrun til lysebrun. Domesticering anslås til ca. 2.500 f.kr.

Jagtmetoder: Vildkamelen er totalfredet i Mongoliet og Kina.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser