« Tilbage

Tur, Vestkaukasisk

Videnskabeligt navn: Capra caucasica

Underarter: Ingen, men meget nært beslægtet med øst-kaukasisk tur.

Udbredelse: Vestkauksus.

Levested: Højalpine regioner over trægrænsen om sommeren, om vinteren trækker den længere ned.

Beskrivelse: En indtil 100 Kg tung Stenbuk med gullig pels og alpestenbuk agtige horn (se Europa)  Kropslængde uden hale (15 cm) indtil 1,40 meter ved en skulderhøjde på indtil 1 meter.

Jagtmetoder: Pürschjagt eller på hesteryg.

Jagtbar i: Vestkaukasus Ingen specielle artsbeskyttelsesregler.

Få vores nyhedsbrev

Jagttilbud direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få gode tilbud på jagtrejser, afbudsrejser og nyt om jagt i ind- og udland.