Jagt på urfugl | Urfugl kaldes Black Grouse | Mere info
« Tilbage

Urfugl, Black Grouse

Videnskabeligt navn: Tetrao tetra

Underarter: N/A

Udbredelse: Findes i dele af Nordeuropa, Alperne og vest-centralasien.

Levested: Heder, marker og ved hegn

Beskrivelse: Stort medlem af rypefamilien. Hannerne og hunnerne er let at skelne mellem på deres størrelse og farve. Hannerne er alle sorte bortset fra den røde stribe ved øjet og de hvide vinger. De har en særegen lyreformet hale. Hannen er 51-56 cm i længden, og vejer 1-1,5 kg. Hunnerne er mindre, de er 40-44 cm lange og vejer 0,75-1,1 kg. De har en brun og sort fjerdragt.

Jagtmetode: Pürsch - evt. med hunde.

Jagtbar i: Norge, Sverige, Rusland

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser