Vicuña | Få information om dette dyr fra Sydamerika
« Tilbage

Vicuña

Videnskabeligt navn: Vicugna vicugna

Underarter: ingen

Udbredelse: Peru, Bolivia, Chile, Argentina

Levested: Som Guanako

Beskrivelse: Lille, som Guanako med en kropsvægt på indtil 65 Kg, en skulderhøjde på maximalt 90 cm og en kropslængde uden hale (16 cm) på 1,70 Meter.

Jagtmetoder: Ingen jagt, Totalfredet in Chile, Peru og Argentina.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser