Vicuña | Få information om dette dyr fra Sydamerika
« Tilbage

Vicuña

Videnskabeligt navn: Vicugna vicugna

Underarter: ingen

Udbredelse: Peru, Bolivia, Chile, Argentina

Levested: Som Guanako

Beskrivelse: Lille, som Guanako med en kropsvægt på indtil 65 Kg, en skulderhøjde på maximalt 90 cm og en kropslængde uden hale (16 cm) på 1,70 Meter.

Jagtmetoder: Ingen jagt, Totalfredet in Chile, Peru og Argentina.