Det sydamerikanske vildsvin | Info om art og jagt her
« Tilbage

Vildsvin (Sydamerika)

Videnskabeligt navn: Sus scrofa

Underarter: ingen.

Udbredelse: Victoria-øerne, Pampas (Argentina).

Levested: Pampas, Skovområder.

Beskrivelse: Stort svin med kompakt krop og relativt korte ben. Pelsens farve er sortbrun med delvist grålige partier. Børsterne er spaltet i spidserne. Grisene er i begyndelsen stribede, senere mørkegrå til rødligt brune. Hjørnetænderne vokser hele livet og er længst hos ornen. Vægt indtil 350 Kg ved en længde på 1,80 Meter og en skulderhøjde på 1,20 meter.

Jagtmetoder: Trykjagt, Pürsch

Jagtbar i: Argentina

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser