Virginiahjorten fra Oceanien | Læs om art og jagt her
« Tilbage

Virginiahjort/Hvidhalet hjort (Oceanien)

Videnskabeligt navn: Odocoileus virginianus

Underarter: Vides ikke

Udbredelse: Blev i 1901 og 1905 indført på sydøen og Steward-øen i New Zealand.

Levested: Skov og landbrugsområder.

Beskrivelse: Større hjort med en vægt på indtil 140 Kg og en skulderhøjde på 110 cm. Pelsfarven er rødbrun i sommerdragten, og gråbrun om vinteren. Geviret er bagudbøjet og svinger derefter fremad.

Jagtmetode: Pürschjagt og anstand.

Jagtbar i: New Zealand

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser