Grevy's Zebra | Information om denne store zebra her
« Tilbage

Zebra, Grevy's

Videnskabeligt navn: Equus grevy

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Kenya, Somalia og Ethiopien.

Levested: Åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Hestelignende dyr der opnår en vægt på 430 kg og en højde målt over skuldrene på ca. 150 cm. Skindet er sort- og hvidstribet. Striberne er smalle og går helt ned til hovene. Grevy's Zebra har ingen striber under bugen.

Jagtmetode: Pürsch. Ofte anvendes der også "donkey walk" hvor to personer går bag hinanden. Den bageste person går let foroverbøjet. Ideen er at man skal prøve at ligne et firbenet dyr, og derved have mulighed for at komme tættere på.

Jagtbar i: Grevy's zebra er fredet i hele sit udbredelsesområde

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser