Jan Krossteig - Mit liv med Diana

(1102)

Tag med på Jan Krossteigs tidsrejse til fem kontinenter

Lager status

Varen er på lager - Kan leveres i løbet af 2-5 hverdage Express levering tilgængelig.

299,95,- Kr.

Detalje om produktet

Sig navnet og jægere i Danmark og en lang række lande nikker genkendende. Jan Krossteig, der i 1974 skabte Diana Jagtrejser, udgiver i september en samtalebog – eller biografi om man vil.

Journalist og forfatter Bjarne Bekker, kom i 1969 til Skårupøre ved Svendborg samtidig med Jan. Gennem et halvt århundredes kendskab til Jans liv med Diana – suppleret med samtaler hen over sommeren – fremstår den imponerende livsrejse i dag som et must for jægere.

Det kunne være fiktion. Et eventyr af H. C. Andersen, eller en lystfiskerhistorie af Ernest Hemingway. Men fortællingen om Jan Krossteigs liv og erhvervseventyr er dokumenteret i medrivende beretninger fra jagter i 45 lande på fem kontinenter.

Tag med på tidsrejsen fra dengang, Jan blev mobbet så groft at han, efter flytning mellem 12 forskellige skoler, gik ud af sjette klasse og kom i frisørlære i Svendborg. I livets skole lærte Jan også engelsk, og trods ordblindhed kunne han meget mere end den lille tabel. Med den store tabel skabte han et globalt jagtimperium, i hvilket branchen udnævnte ham til jagtens Mærsk Mc-Kinney Møller. At Jan Krossteig også mestrer fortællekunsten, kan du glæde dig over i bogens 208 siders livsrejse. Her er åndeløse beretninger om jagt, fiskeri og den latente trang til at udvikle idéer, der kommer som perler på en snor.

Bjarne Bekker, august 2019

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser