VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 7 DAGE
PRIS 22.995,- Kr.

Jagt på højlandshjort på den skotske vestkyst   

Oplev en fantastisk jagt på højlandshjorte langs den skotske vestkyst! Der jages i nogle spektakulære områder, hvor også udsigten vil tage pusten fra selv de mest garvede jægere! - Prisen inkluderer både flybillet og lejebil samt op til 2 kronhjorte pr. jæger (MAX 2 jægere på samme tid) 

Højdepunkter

 • Traditionel jagt på højlandshjort 
 • Ophold i hytte på godset med egen forplejning 
 • Fantastisk natur på den skotske vestkyst
 • Jagt langs fjorde og bugter
 • Jagtføringen er 2:1 (2 jægere deler 1 jagtfører)
 • På godset kan man kombinere jagten med fiskeri

7 dage fra 22.995,- Kr.

Oplev en fantastisk jagt på højlandshjorte langs den skotske vestkyst! Der jages i nogle spektakulære områder, hvor også udsigten vil tage pusten fra selv de mest garvede jægere.

Jagten

Jagten finder sted på et klassisk højlandsgods, hvor jægerne sammen med skytten jager langs fjorde og bugter i højlandet. Transporten i området vil foregå til fods og tildels med 4-hjulstrukket køretøjer. På nogle af jagtdagene kan der også bruges bådtransport til de forskellige jagtområder. 

Godset har en god bestand af kronvildt og hjortene afskydes efter en meget selektiv afskydningsplan, hvor de dårlige eller ældste hjorte oftest taget ud af avlen – Derfor er det vigtigt at man følger skyttens anvisninger nøje. Jagtorganisationen er meget professionel og skytten meget kompetent. Arrangementet inkluderer 2 kronhjorte pr. jæger og der jages 2:1 så jægerne på den måde tager del i hinandens jagtoplevelser.

Man vil normalt pürsche sammen indtil man er kommet tæt på en skudbar hjort. Derefter er det kun jagtføreren og den jæger der skal afgive skud, som pürscher det sidste stykke. 

Jagten finder sted fra mandag-fredag, og tager udgangspunkt i ankomst om søndagen og afrejse næste lørdag eller søndag. 

På godset kan man også kombinere jagten med fiskeri, såfremt det aftales på forhånd.

En typisk jagtdag

Jagten starter med at jægerne mødes med deres erfarne stalker (jagtguide) på godset – typisk omkring kl. 9:00 om morgenen. Her vil man blive bedt om at testskyde sin riffel, så man er sikker på den er indskudt korrekt inden jagten starter. Den erfarne stalker vil guide jægerne under hele jagten og han ved hvor man skal finde kronvildtet, ud fra vind og vejrmæssige forhold. Så snart kronvildtet er lokaliseret, vil stalkeren udpege en hjort til afskydning, hvorefter den indledende pürsch begynder.

Jagtperioder 

- Uge 38
- Uge 39
- Uge 40 (solgt)
- Uge 42

Ophold 

Opholdet finder sted i hytter med alle moderne faciliteter på godsets arealer, og opholdet er baseret på egen forplejning. Man vælger selv om man selv vil stå for madlavningen, og alternativt kan man bestille aftensmåltider mm. fra et lokalt catering firma (skal aftales på forhånd). Hytterne er beliggende med flot udsigt over fjordene som godset grænser op til. 

Jagtberetninger

 

Jimmy Isaksson och John Hjord på hjortjakt i Skottland

Nu har vi kommit hem efter en riktigt tuff vecka i Mamores/Loch Leven.
Väldigt tuff terräng och väder som vår Stalker inte kommer ihåg varit så dåligt.
Känns ruskigt kul att ha klarat detta under dessa förhållanden.

Så här i efterhand så gör de tuffa förhållandena allt så mycket bättre. När man fått kämpa för varenda meter. Men vi hade ett par dagar som det kändes som vi mest klättrade runt i en regnstorm och spred vittring. 
Men det har varit en otroligt spännande och utmanande resa. The Mamores är ett löjligt vackert ställe. Där även en hel del från Braveheart spelats in, fick vi höra.

Prisen inkluderer

 • 6-7 dages ophold i jagthytte med egen forplejning
 • 5 dages jagt, med jagtføring 2:1
 • Afskydning af op til 2 kronhjorte pr. jæger
 • Flyrejse til Edinburgh t/r (baseret på billigste bookingklasse)
 • Lejebil i 7 dage med fri km-tal og kaskoforsikring (inkl. 1 chauffør)
 • Alle gebyrer og licenser 

Udlejningsbilen står til rådighed i lufthavnen ved ankomst. Der er inkluderet fri km-tal og kaskoforsikring. 

Prisen inkluderer ikke

 • Al forplejning og drikkevarer (skal købes inden ankomst)
 • Brændstof til lejebil (Skal returneres fuldt optanket)
 • Tillæg for flybillet fra Billund, DKK 1.000 pr. person
 • Skotsk våbentilladelse DKK 995,- (hvis man ønsker at medbringe sit eget våben)
 • Drikkepenge til jagtguide (ca. £50 pr. hjort)
 • Afkogning, nedpakning og hjemsendelse af trofæ (ca. DKK 1.250 pr. hjort)
 • Tillæg for våben på fly hvis egen riffel medbringes (betales i lufthavn)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under "prisen inkluderer"

 

Hjemtransport af trofæer
Som noget helt nyt, tilbyder vi nu hjemtransport af trofæer fra Storbritannien i samarbejde med en erfaren dansk speditør, som står for alle tolddokumenter, importtilladelser og veterinærkontroller. Efter Brexit er det ikke længere muligt at tage trofæer med hjem på flyet eller med biltransport generelt, da disse skal igennem tolden og deklareres korrekt – gør man ikke dette, risikerer man at få trofæerne konfiskeret og destrueret.

Våbentilladelse

For at jage i England og Skotland skal man være i besiddelse af et Firearm Certificate (skotsk/engelsk våben-tilladelse). Denne koster DKK 850,- og jægeren skal have sit Firearm Certificate på sig under hele opholdet. Vi fremsender, sammen med bekræftelsen, et spørgeskema, som du bedes udfylde og returnere til os. Det er nødvendigt, at vi har disse oplysninger for at kunne ansøge om våbentilladelse til dig. Vi skal også bede om en tydelig kopi af dit EU-våbenpas inkl. alle sider, også de blanke. Det er vigtigt, at disse papirer er os i hænde senest 2½ måned inden afrejse. Er de ikke det, kan vi ikke garantere, at du vil nå at få dit Firearm Certificate inden afrejse.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Michael Holstein Schmidt

Telefon: (+45) 63 21 43 11

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser