« Tilbage

Jesper, Klaus og Kim i Zmigrod

Vi er et lille hold bestående af 3 jægere, som sad i vores bil d. 10. maj på vej mod Polen til bukkepremieren d. 11.maj. Vi sad forventningsfulde og glædede os som børn fordi vi sidste år 2015 havde væres på samme revir med stor succes. Der nedlagde vi 42 bukke og 5 svin på 4 jagt dage, 4 mand og havde set en masse bukke. Vi fik senere at vide at deres afskuds plan er 90 bukke fordelt på 29.000 HA dvs. 1 buk pr. 300 HA, -så kunne vi bedre forstå hvorfor vi så så mange. Forplejningen og stedet vi boede var også helt i top. I år var vi 3 mand, dog grundet vores succes sidste år hvor alt spillede, forventede vi ikke ligeså mange bukke på denne tur. så meget held mente vi ikke vi kunne have…….det blev der dog hurtigt lavet om på...

Vi ankom d. 10 maj til reviret, hvor vi blev taget imod en meget venlig guide ved navn Lucas, vi hilste på madmor som kunne huske os fra sidste år. Lucas forklarede lige dagsordnen og ikke lang tid efter kom områdets jagt leder, Franek, hvor vi fik tildelt vores stalkere, som blev de samme som sidste år. Jagtlederen spurgte ind til hvad vi forventede at skyde, små-mellem-store bukke og om vi ville skyde gris.  Alle 3 jægere afgav vores ønsker mht ca størrelse og alle 3 ville gerne skyde gris. Vi blev indlogeret på værelset og senere på aftenen sørgede madmor for et dejligt, godt og solidt måltid mad.

Jagten startede d. 11 maj om morgen og der startede så vores jagt succes endnu engang. vi så masser af vildt, i form af vildsvin, kronvildt, fugle, dåvildt og ikke mindst råvildt. Vores første morgen blev til en keiler og 5 bukke, så var stillen ligesom lagt. De resterende jagtdage havde vi fantastik vejr, op til 25 grader og skyfri himmel. Fantastiske frodige områder med masser af vildt og ikke mindst fuglevildt. Vi har set både sorte og hvide storke :-) i masse vis….og vi så også masser af bukke, som blev selekteret på en meget prof mode. 

Alt ialt blev turen igen en kæmpe succes, så stor tak til revireret, som på alle leder og kanter bliver drevet utroligt proffesionelt og ej at forglemme madmor som tog sig godt af os alle 3 og ikke mindst så fik vi besøg af Anne og Joachim fra Diana som var på gennemrejse i Polen. Super hyggeligt. Vores succes for 3 jægere i 2016 blev til 27 bukke og 7 vildsvin. Der kunne være skudt en del flere men vi havde fra 2015 lært at styre aftrækker fingeren en lille smule og ikke skyde alt der kom :-)

Vi kan stærkt anbefale Zmigrod, som er et fantastik revir der har bukke i alle størrelser og rigeligt med vildsvin. Tak til Diana jagtrejser for en godt arrangement og ikke mindst en super god service over hele linien.

Med venlig hilsen
Jesper Meyer - Kim Bagge Søerensen - Klaus Andersen

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser