Nyt omkring vores rejsemål i Namibia

Slut med jagt hos Etosha - bedre priser på ARU

Med udgangen af denne måned kan vi desværre ikke længere sende jægere ned til Etosha Hills (Heights) i Namibia. I april måned 2017 besluttede de nemlig at stoppe med jagt med udgangen af denne sæson, og gå over til fotosafari. Vi er selvfølgelig rigtig kede af at vores mangeårige fantastiske samarbejde stopper her, men ønsker dem alt mulig held og lykke med turisterne. Har du lyst til at besøge  Etosha som fotosafarigæst og bo på den nye flotte Safari Lodge, så kontakt vores søsterselskab Safarieksperten på tlf. 56 36 25 45.

Hvis der sidder nogle Etosha-jagtkunder derude og tænker: Hvor skal vi så tage hen ? – så er svaret her: ARU Game Lodges, også i Namibia. ARU har 2 jagtfarme lidt syd for Windhoek – Kalakwa kun en lille times kørsel fra lufthavnen, og Veronica ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen. Under et 8 dages jagtophold hos ARU bor man normalt 4 dage på Kalakwa og 4 dage på Veronica. ARU er fuldt på højde med Etosha på alle punkter: Etisk, korrekt jagt, luksuriøs indkvartering, meget serviceminded personale, fremragende forplejning. Og et par gode nyheder til tidligere ARU-kunder: På Veronica har de netop bygget 6 nye ”chalets” og en ny swimming pool, og de har sat 2018-priserne ned ift. 2017-priserne.
 

LÆS OM HELE REJSEN HER

Vil du høre mere eller ønsker du at booke så ring til Linda Bertelsen på tlf. (+45) 63 21 43 04 eller mail på linda@diana.dk

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser