« Tilbage

Ophold - Bezoarjagt i Tyrkiet

Ofte vil man på en ibex jagt være forholdsvis langt væk fra større byer, og generelt er det sådan i Tyrkiet, at man kun finder hoteller af international standard  i de større byer, så derfor vil man oftest blive indkvarteret på en pension eller et lille hotel i nærheden af jagtområdet. Det kan enten være beliggende i en mindre by eller ude på landet. Forvent ikke den store luksus, men normalt rent og pænt og med privat bad og toilet på værelset. Under jagten er der inkluderet ophold med helpension. Morgen- og aftensmad spises på hotellet, og så får man lidt picnic-frokost i løbet af dagen under jagten. Maden vil være typiske tyrkiske retter, og i Tyrkiet spiser man som bekendt ikke svinekød.

Af og til foregår jagten langt oppe i bjergene, og der er det rent logistisk alt for besværligt at komme ned fra bjerget hver aften, så her overnattes enten i ganske primitive bjerghytter, små teltlejre eller sågar klippehuler oppe i terrænet. Forplejning vil naturligvis også være på feltfod og det anbefales at medbringe sovepose og liggeunderlag. Man vil inden afrejse blive informeret om der kan blive tale om at overnatte på denne måde. Vi kan også, hvis det decideret ønskes, arrangere jagten således at man under hele jagten bor ”på bjerget”.

Priser er baseret på ophold i delt dobbeltværelse, så hvis man overnatter i enkeltværelse, vil der uanset årsag hertil blive opkrævet tillæg for enkeltværelse.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser