« Tilbage

Indkvartering i Irland

For vore jægere er der flere muligheder indkvarteringsmuligheder.

Det er muligt at blive indkvarteret ved vores partner på hans egen ejendom, hvor man indkvarteres i gæsteafdelingen, som rummer flere værelser. Her er det muligt, at booke opholdet inklusiv morgenmad eller helpension.

Alternativt kan man vælge mellem indkvartering på hyggeligt hotel eller pub inklusiv morgenmand eller evt. med helpension – eller indkvartering i jagthytte med egen forplejning.

Der findes gode overnatningsmuligheder i byerne Killorglin eller Killarney, som begge er beliggende tæt på jagtområderne. Man kan vælge mellem hoteller/pubber af forskellige standarder alt efter ønske og behov.

Jagthytte med egen forplejning

Jagthytterne er beliggende i naturskønne omgivelser og er derfor medvirkende til at skabe den rette stemning på en jagtrejse. På samme tid er hytterne beliggende i køreafstand til de små irske byer, hvor man kan proviantere. Ligeledes hvis det ønskes, at måltider indtages på restaurant eller pub, er dette også en mulighed. Jagthytterne er fuldt udstyret med alle de nødvendige faciliteter.

Hytterne er placeret så tæt som muligt på jagtområdet og der forefindes alt nødvendigt udstyr i hytten. Det samme, som hvis man lejede et dansk sommerhus. For eventuelle ledsagere er der gode muligheder for sightseeing i området bl.a. til den historiske og smukke by, Killarney. Der kan forekomme lidt kørsel fra nogle af jagtområderne.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser