VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 4 DAGE
PRIS 11.995,- Kr.

Roughshooting i Irland

Vi kan tilbyde enestående og unikke oplevelser for jagtselskaber fra 2 til 12 jægere. De kan nyde en god dags jagt i nogle af de mest uspolerede områder i Kerry, hvor det vrimler med skovsnepper, bekkasiner, ænder og andet vildt.

Højdepunkter

 • Klassisk roughshooting i det irske højland
 • Utrolig smuk natur med vildsomme bjerge, store søer og vidtstrakte skove
 • Ideelt område for småvildt
 • Snepper og bekkasiner i massevis
 • Jagtlederen sørger for at gøre et stort stykke forarbejde til gavn for jagten

4 dage fra 11.995,- Kr.

I det sydvestlige Irland ligger grevskabet Kerry. Det er et utrolig smukt område med bjerge og dale, floder og bække, søer og fjorde, bl.a. finder man også Irlands højeste bjerg, Carrantuohill på 1041 m i dette område.

Vor partner i Irland råder over ca. 20.000 hektar varierende jagtareal i Co. Kerry, hvor der bl.a. findes en rigtig god bestand af sikavildt. I de højere liggende områder er der også en god bestand af vildgeder.

Haglbøssejagt:

Udover riffeljagt, tilbydes der også en række forskellige haglbøssejagter, hvor den mest populære nok er den traditionelle roughshooting.

Vi kan tilbyde enestående og unikke oplevelser for jagtselskaber fra 2 til 12 jægere. De kan nyde en god dags jagt i nogle af de mest uspolerede områder i Kerry, hvor det vrimler med skovsnepper, bekkasiner, ænder og andet vildt. Jægerne deles op i grupper, og for hver anden jæger er der en guide - Dvs. er man f.eks. en gruppe på 4 jægere, vil man følges med 2 guider. En ting er helt sikkert, jægerne får en spændende dag med erfarne jagtførere, springere og settere gennem forskellige terræner, lige fra Kerrys ujævne moser og heder til bølgende grønne bakker og bjerge.

Jagten vil hovedsagligt være på snepper og bekkasiner og det er ikke unormalt, at hver gruppe ser op imod 15-40 snepper pr. dag, alt efter vejrforholdende i den pågældende periode. Derudover findes der også andet vildt i området, såsom harer og ænder. Tager man en jagtdag udelukkende på bekkasiner, vil det ikke være unormalt at se op imod 70-200 bekkasiner på en jagtdag.

En typisk jagtdag:

- Afgang fra hotellet omkring kl. 09:00 med jagtguider.
- Jagt indtil kl.13:00
- Frokost på en lokal pub
- Jagt indtil solnedgang
- Der er mulighed for aftentræk på ænder på visse terræner

Sæson: Fra den 1. november til den 31. januar
Jagtpåklædning: Medbring en regnfrakke, da det ofte regner. Jakke, vand-og vindafvisende bukser, støvler, hat eller kasket.
Jagtgevær: Haglgevær kaliber 12, 16, 20 - 28 og 410 kaliber.
Patroner: Det er muligt at købe patroner på stedet

Det tager ca. 4 timer at køre fra Dublin til jagtområdet i Kerry. Alternativt kan man også vælge at flyve til Cork eller Kerry i det vestlige Irland – det kræver dog ofte en mellemlanding.

Vi har haft et mangeårigt samarbejde med vores partner i Irland og han leverer en fremragende service til vores jægere og nogle gode resultater på jagterne. Med over 30 års erfaring inden for området, har vores partner en stor ekspertise i netop sikahjortejagt og haglbøssejagter. Han har et særdeles godt omdømme og hans jagtorganisation er kendt i hele Europa.

Indkvartering

Opholdet finder sted på et hyggeligt hotel i byen Killorglin, som er beliggende i County Kerry i det sydvestlige del af Irland, eller alternativt i outfitterens eget guesthouse af god standard.

Hotellet som ligger i hjertet af Killorglin, har budt gæster velkommen i byen i mere end 150 år og råder over 15 luksuriøse og rummelige værelser. Hotellet har også tilknyttet en hyggelig bar og prisbelønnet restaurant, hvor der serveres friske og lækre retter med friske råvarer fra lokale leverandører som laves af chefkokken igennem 40 år.

Opholdet inkluderer morgen- og aftensmad fra restauranten.

Hotellet ligger på den berømte turistrute ”Ring of Kerry” og ”Wild Atlantic Way”, som tilbyder mange forskellige friluftaktiviteter i området, såsom den smukke Rossbeigh beach.

Derudover findes der flere fiskemuligheder og bådture på Caragh lake eller bjergvandring i ”The MacGillycuddy Reeks of Kerry”, som er Irlands højeste bjerge med 3 bjergtoppe på over 1.000 meters højde, samt mulighed for guidede ture til øerne ”The Skellig Islands” og ”Valentia” som byder på nogle fantastiske naturoplevelser og dyreliv.

Personalet på hotellet kan give råd og vejledning til de forskellige aktiviteter i nærområdet.

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • 4 dages ophold på guesthouse inkl. morgenmad og aftensmad
  (Baseret på et dobbeltværelse)
 • 3 dages roughshooting på snepper, bekkasiner, hare mm. 
 • Al transport under jagten
 • Alle gebyrer og licenser

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til Dublin eller Cork t/r
 • Lejebil til og fra lufthavnen 
 • Tillæg for enkeltværelse, DKK 250 pr. dag
 • Irsk våbentilladelse (medbringelse af eget våben) DKK 800,-
 • Irsk våbentilladelse (lejevåben) DKK 700
 • Leje af haglbøsse, € 40 pr. dag
 • Patroner (afregnes direkte med skytten) 
 • Drikkepenge til jagtguider (50-100€ pr. jæger) 
 • EU-Ansvarsforsikring DKK 79,- (Obligatorisk)
 • Alt andet som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer" 

 

Vi vil meget gerne være behjælpelige med, at arrangere flybilletter og evt. lejebil, såfremt det det ønskes.

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Ulla Fregerslev

Telefon: (+45) 63 21 43 02

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser