« Tilbage

Kodiak camp / Mountain Goat

Rejsen tager udgangspunkt i, at man flyver til byen Anchorage i det sydlige Alaska. Her skal man være forberedt på at tage 1-2 overnatninger på et hotel i byen, afhængigt af hvornår man kan komme med indenrigsflyet til Kodiak Island. 

Fra Anchorage tager man et indenrigsfly videre til byen Kodiak på Kodiak Island, hvor man skal regne med at tage en overnatning på et hotel, afhængigt af flytider og vejrforholdene. Som jæger skal man forberede sig på at flyvetider i Alaska er meget afhængig af vejrforholdene, da vejret om efteråret kan være ekstremt. Derfor er det vigtigt at væbne sig med tålmodighed når du rejser til Alaska.

Fra byen Kodiak bliver man fløjet ud til jagtområdet med et lokalt Charterfly/Bushfly. I hovedlejren bliver man mødt af jagtguiderne. 

Campen

Hovedlejren er beliggende kun 100-200 meter fra havet, og hovedlejren består af traditionelle Kodiak-style dobbeltvæggede telte og Weatherport-telte, som alle har diesel- eller propanvarmere, genereret elektricitet og komfortable senge. Lejren er meget komfortabel, og der bliver serveret førsteklasses mad, meget af det er friskfanget fra havet! Ved ankomst til hovedlejren gennemgår sit udstyr sammen med guiderne Man opholder sig kun i selve hovedlejren før og efter jagten. Fra hovedlejren vandrer man nogle kilometer ind i bjergene, indtil man befinder sig på Mountain Goatens hjemmebane. Her finder man et egnet sted og slår en spike-camp op. Spike-campen består af små 2-mands telte og måltiderne vil primært bestå af frysetørret mad, som er nemt at pakke i rygsækken. Al forplejning er inklusiv i jagtopholdet. 

Før og efter jagten

Der kan forekomme yderligere hotelovernatninger og måltider før og efter jagten. Kodiak er en forholdsvis lille by, så der er ikke så meget at se, men man kan med fordel tilføje en ekstra dag, så man kan opleve Anchorage på ud- eller hjemrejsen. I Anchorage kan man f.eks. besøge den store jagt- og fiskebutik Cabelas eller Bass Pro Shop. 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser