« Tilbage

Vildmarks camp

Opholdet under jagten finder sted i ægte vildmarksstil, hvor man sammen med sin jagtguide bor i mindre jagthytter der er placeret på strategisk gode lokationer i jagtområdet.

Rejsen begynder med at man ankommer til outfitterens hovedlejr nær Boya Lake Provincial Park. Her har man én overnatning, hvor værtsparret Dean og Katie sørger for man får noget godt at spise og en varm seng at sove i. Samtidig kan man testskyde sin riffel og forberede alt sit grej til de kommende dages jagt, inden man næste dag bliver fløjet ud i jagtområdet og møder sin jagtguide.

Jagtlejrene og placeringen i området varierer i forhold til terræn og vegetationen. Outfitteren råder over 16 små standardhytter, eller store teltelejre med brændeovne og alle de basale behov på alle hesteryg- og bådjagts camps.

Under jagten vil man også benytte sig af spike camps, som kan bestå af større og mindre telte, pop-up telte eller en kombination af begge. Jagtguiden vil vælge den bedste camp mulighed, i forhold til at få dig til den mest optimale jagtlokation. Man skal være forberedt på at udfordre sig selv og omfavne eventyret!

Udsigten fra de fleste camps er intet mindre end spektakulær, og synet af de flotte mountain goats, der står højt oppe i bjergene, en caribou eller en elg der spiser langs floderne, eller en bjørn, der spiser bær er en almindelig forekomst. At sidde ved ildstedet og iagttage det vilde dyreliv og høre fuglene fløjte er den perfekte afslutning på en lang jagtdag i vildmarken.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser