VÆLG INDLOGERINGSDATO
JAGTOPHOLD 10 DAGE
PRIS $22,995

Jagt på Canadisk moose i British Columbia

Udlev drengedrømmen i Canadas vildmark, og tag på en spændende jagtrejse med mulighed for at nedlægge kæmpe canadisk moose, mountain caribou, mountain goat, sortbjørn og ulv i det nordvestlige British Columbia i Canada.

Højdepunkter

 • Klassisk vildmarksjagt
 • Enorme canadiske Moose med Yukon gener
 • Uberørt vildmark, store naturoplevelser og krystalklare søer
 • Professionelle og erfarne jagtguider med stor passion for vildmarksjagt
 • Rigtig gode muligheder for at kombinere med andre vildtarter

10 dage fra $22,995

Udlev den ultimative drengedrøm i Canadas vildmark, og tag på en spændende jagtrejse med mulighed for at nedlægge kæmpe canadisk moose, mountain caribou, mountain goat, sortbjørn og ulv i det nordlige British Columbia i Canada.

Jagtområdet er beliggende i det nordvestlige hjørne af British Columbia, og det anses for at være et af de bedste jagtområder i hele Canada. Det er bestående af ca. 3.300 km2 (855.695 hektar) og området ligger tæt på grænsen til Yukon Territoriet, hvilket betyder der kan nedlægges virkelig store canadiske moose.

Området er mest kendt for deres stærke bestand af den canadiske moose og trofæstørrelsen ligger typisk fra 52 - 60 tommer, men der nedlægges hvert år moose på over 60 tommer. Området byder også på en af British Columbias største bestande af Mountain Caribou og gode bestande af Stone Sheep, Mountain Goat, Grizzly, ulv og jærv. Det anbefales at være i nogenlunde god fysisk form, da det kan forventes at tilbringe meget af tiden i vildmarken til fods eller på hesteryg.

Området er en fin kombination af smuk natur og uovertrufne jagtmuligheder i en region med høje vildtbestande og gode succesrater. Det store jagtområde er bestående af utallige dalgange, bjerge, høje plateauer, skove samt søer, floder og vandfalde. Jagtområdet vil føles som værende totalt uberørt.

 

Jagten

Jagten på moose kan udøves på to forskellige måder - hhv. på hesteryg eller en "boat hunt" som finder sted på nogle af områdets enorme søer.

 "Horseback hunt"

På en hesterygsjagt bruger man hestene til at komme op på nogle af højdedragene i området, hvor man kan spotte vildtet på store afstande, og man kan samtidig dække relativt store områder ved hjælp af hestene og jage rundt i området langs fyrskovene og krat/moseområder. Hvis man ønsker det, kan man man også tilføje en mountain caribou til jagten mod en trofæafgift. Denne kombination udøves med stor succes og næste 100% sucessrate. Dette jagtområde tilbyder uden tvivl British Columbias bedste kombinationsjagt på moose og mountain caribou.

"Boat hunt"

På en "Boat hunt" bevæger man sig rundt langs søerne og/eller floderne, mens man forsøge at lokke en stor elgtyr frem fra buskadset. Oftest vil man også tage korte eller længere vandreture op til høje udsigtspunkter i terrænet. Succesraten og trofæstørrelsen på disse jagter er den samme som på en hesterygsjagt, men jagten vil være mindre fysisk krævende. Normalt kan denne jagtform bookes som to jægere til én jagtguide, hvilket gør den til et godt valg for dem som ønsker at jage med en ven eller et familiemedlem. En jæger pr. jagtguide kan også arrangeres for dem som ønsker at jage alene og ikke "dele" sin tid med jagtguiden. 

På grund af tætheden af elge i sø/flod regionen, er dette også det perfekte sted for den dedikerede buejæger eller de ældre jægere, som ikke ønsker en alt for fysisk krævende jagt. Men tro ikke at "boat hunt" kun er for "den gamle mand". Eventyrlystne jagtguider og jægere og endeløse områder kan også føre til en af de mest episke jagter for den fitte jæger. År efter år giver søerne enorme trofæer og stor succes for vores jægere. Hvis en stor moose er dit mål, og heste ikke er din ting, så anbefaler vi på det kraftigste en "boat hunt" langs søerne og floderne.

Rejsen dertil

Rejsen vil tage udgangspunkt fra byen Whitehorse i Yukon territoriet, hvortil man flyver. Fra Whitehorse skal man leje en bil, eller alternativt bestille en biltransfer fra et lokalt turistselskab (Vi er behjælpelige med dette). Herfra skal man køre 5½ time sydpå til outfitterens hovedlejr nær Boya Lake Provincial Park. Her vil du blive mødt af outfitterens team og klargjort til afgang til jagtområdet via bushfly eller biltransport.

Det vil være nødvendigt at planlægge 1-2 opholdsdage i Whitehorse før og efter jagten, for at forsikre sig imod forsinkelser og evt. dårligt vejr der umuliggør transporten til og fra jagtområdet. Opholdet under jagten finder sted i opvarmede hytter i området, og alternativt telt camps nogle dage.

Jagtperiode

September-oktober.

Jagten i september-oktober vil primært være efter moose, men det er muligt at tilkøbe ekstra tags/licenser til nogle af de andre jagtbare arter i området. Foruden moose vil det være muligt at kombinere jagten med specielt mountain caribou, men også mountain goat, sortbjørn og ulv mod en ekstra trofæafgift såfremt trofæet nedlægges. (Sortbjørn, ulv og jærv kan nedlægges gratis, så længe man har tegnet en licens på forhånd).

Vejrmæssigt må man forvente alt fra høj sol til sne og frost. Et spændende område der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.

Jagtberetninger

 

Jens Jakob på moosejagt i British Columbia

Vores gode kunde Jens Jakob, drog i september til British Columbia med håbet om at udleve den ultimative drengedrøm i Canadas vildmark – en stor canadisk moose!

Jens Jakob jagede hos vores nye outfitter i British Columbia, som råder over et af Canadas absolut bedste jagtområder i Cassiar Mountains, tæt på grænsen til Yukon Territoriet, som er kendt for deres store canadiske moose med Yukon gener. Efter 8 dage på hesteryg lykkedes det Jens Jakob at nedlægge et stærkt eksemplar af en moose, som også var kulminationen på 10 hårde dage i vildmarken, hvor der virkelig skulle kæmpes for det, og flere gange var det lige ved og næsten. Jens Jakob rejste også sammen med en anden dansk jæger, som desværre måtte rejse tomhændet hjem i denne omgang, trods et ihærdigt forsøg – vildmarken kan være benhård, og nogle gange går det ikke altid som vi gerne vil have det. Sådan er jagt en gang imellem...

Jens Jakob og hans kvindelige og erfarne jagtguide fik sammen oplevet alt hvad en moosejagt i BC indebærer. Uberørt vildmark, store naturoplevelser, krystalklare søer, hårdt arbejde og et dyreliv, som ikke findes mange andre steder i verden.... og ikke mindst så kunne Jens Jakob forlade Canadas vildmark med drengedrømmen opfyldt.

Stort TILLYKKE til Jens Jakob med hans drømmetrofæ!

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • 10 dages jagt med jagtføring 1:1 eller 2:1
 • Jagt fra hesteryg eller båd
 • Ophold og forplejning under jagten
 • Canadisk non-resident jagtlicens
 • Tag/licens til 1 canadisk moose 
 • Grovpræpering af trofæ
 • Charterfly/transport under jagten: Fra base camp til jagtområdet 
 • Bidrag til Non Resident Hunting Preservation Fund
 • 5% GST (canadisk moms)

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til Whitehorse t/r
 • Hotel og mad før/efter jagten (1-2 overnatninger før og efter jagten anbefales)
 • Transport fra Whitehorse til base camp i Boya Lake Provincial Park (lejebil eller biltransfer)
 • Licenser til ekstra vildtarter + trofæafgift
 • Canadisk våbendeklaration ved egen riffel, ca. USD 25 (Betales i lufthavnen) 
 • Evt. leje af riffel og ammunition
 • Alkoholiske drikke og snacks under jagten 
 • Drikkepenge til jagtguide (Anbefales USD 2500 - 3000)
 • "Meat flight" såfremt man ønsker kødet skal flyves ud af jagtområdet, USD 1000
 • Konservator arbejde og hjemtransport af trofæer
 • eTA-ansøgning (Indrejsetilladelse)
 • EU-ansvarsforsikring USD 10,00
 • Alt som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 

 

 

 

 

Tilkøb af ekstra tags/licens til ekstra vildtarter:

- Mountain Caribou USD 250
- Mountain Goat USD 370
- Sortbjørn USD 190
- Ulv USD 55

*Skal købes/aftales på forhånd

Ekstra trofæafgifter (betales såfremt trofæ nedlægges): 

- Moose                          USD 13.500 
- Mountain Caribou          USD 13.500
- Mountain Goat                USD 13.500
- Sortbjørn (ingen trofæafgift)
- Ulv (ingen trofæafgift)

Ekstra trofæafgifter betales til Diana Jagtrejser efter hjemkomst.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser