« Tilbage

Ophold - Pyrenæerne

Ophold under jagten vil være på et lille hotel/pension tæt på jagtområdet. Vi benytter flere forskellige indkvarteringer, men generelt kan siges at de er meget charmerende, ofte indrettet i gamle historiske huse men med alle moderne faciliteter såsom dejlige værelser med privat bad og toilet, fælles opholdsfaciliteter, wifi og nogle har også swimming-pool. Man skal ikke regne med at tabe sig. Normalt får man en god omgang morgenmad inden man tager ud på jagt. Man jager det meste af dagen, så frokosten spiser man ude i bjergene og når man kommer tilbage serveres et dejligt aftensmåltid med lækre franske specialiteter og et godt glas vin.

Udover jagten er det et interessant område af Frankrig. Her hvor landet er ”smallest” er der kun ca. 200 km til både Atlanterhavet og Middelhavet. Der er mange spændende gamle byer og slotte, f.eks. Toulouse, berømte Lourdes samt Pau, og lilleput landet Andorra er også tæt på. Og ikke mindst er den skønne mad og de gode vine alene en rejse værd. Også for evt. ikke jagende del af familien vil dette være en meget attraktiv destination.

Det enkleste er at flyve til Toulouse eller Pau, Vi er naturligvis gerne behjælpelige med at booke flyrejsen.

Hvis man gerne vil tilbringe nogle flere dage i denne del af Frankrig og evt. også vil medbringe familien, vil vi anbefale at man lejer en bil.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser