« Tilbage

Vancouver Island

Ved ankomst til byen Cambell River på Vancouver Island er der 1 overnatning på hotel. På dag 2 hentes jægerne af outfitteren og transporteres videre til jagtområdet, nogle timers kørsel i nordvestlig retning.

Jagtcampen ligger meget afsides, så forvent ikke at telefon, wifi m.m. fungerer her. Campen består af træhuse, hvori der findes soverum, køkken, varme, senge, bad og toilet. Der findes sengeklæder til jægerne, så man behøver ikke medbringe sovepose hjemmefra. Guiderne og personalet tilbereder og serverer alle måltider; frokost og aftensmad. Visse dage kan frokosten medbringes til jagtområdet for at spare tid og hvis jægerne er langt fra campen under dagen.

Når bjørnene er skudte, så hjælper guiderne til med at flå og forberede skindet som dernæst sendes til en konservator, eller du kan vælge at sende skindet hjem til montering hos din lokale konservator. Diana samarbejde med dygtige konservatorer, som vi kan anbefale til at lave et trofæ som et minde for livet.

Under selve jagtugen er der ikke så meget tid til andet end jagt, så besøg på pubber, shopping, og spisning på restauranter i nærheden af jagtområdet, kan man gøre efter jagten enten i Campbell River, eller hvis man vælger at tage en ekstra dag i Vancouver på turen hjem.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser