« Tilbage

AL Outfitters

Outfitteren Kashtin Mair driver og forvalter området på fuld tid. Han gør alt for at opfylde dine jagtforventninger og sikre, at du har en uforglemmelig jagtoplevelse på Adams Lake. Kashtins fremragende kendskab til området og hans jagtevner resulterer altid i stor succes.

Jægerne flyves ind Kamloops eller Kelowna, British Columbia, hvor man møder en repræsentant fra outfitteren. Herfra transporteres jægere til jagtområdet, hvor der venter en vidunderlig jagtoplevelse.

Her er nogle kommentarer fra jægere, der tidligere har besøgt og jaget med outfitteren:

"Jeg jagede sortbjørn om foråret. Dette var min første sortbjørnejagt og første rejse til Canada. Jeg kunne ikke have valgt en bedre outfitter end Derek og hans team. Den afslappede atmosfære omkring hele arrangementet og samtidig professionelle guider og personale gjorde dette til en uforglemmiglig rejse. Jeg vender helt sikker tilbage."
- Gauti Jóhannesson (Island)

"Jag har jaget over hele verden, Island, Namibia, Rusland, Østrig, Polen, Tyskland, Storbritannien. Hvert år rejser jeg til Canada og hver gang til Derek Davies og hans fantastiske team, som hver gang sørger for at jeg får nogle fantastiske jagtoplevelser, hvilket skyldes hans enestående jagtpassion og gode resultater."
- Marcus van Kleef (Holland)

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser