VÆLG INDLOGERINGSDATO
JAGTOPHOLD 7 DAGE
PRIS 36.995,- Kr.

Sortbjørnejagt ved Adams Lake

Oplev sortbjørnejagten ved Adams Lake i Canada, på et stort revir med meget fin bestand af bl.a. sortbjørne og grizzlybjørne, og få på samme tid fantastisk smukke naturoplevelser. En utrolig fascinerende og spændende jagt, hvor man sammen med jagtføreren opsøger vildtet i dets rette element!

Højdepunkter

 • Jagtområde på ca. 178.000 hektar beliggende ved Adams Lake
 • Spændende forårsjagt på sortbjørn, der giver mange smukke naturoplevelser
 • Meget høje succesrater på sortbjørnejagterne
 • Mange spændende jagtoplevelser i vildmarken

7 dage fra 36.995,- Kr.

Adams Lake er beliggende i den sydlige del af British Columbia i Monashee bjergene.
Outfitteren og området er kendt for sin gode organisation, høje succesrater og gode vildtbestande.

Der er en fin bestand af sortbjørn, grizzly (Mountain Silvertip), puma, sneged, mule deer og whitetail hjort, samt elg. Endvidere er der også wapiti og bjerg caribou på reviret, men der er endnu ikke frigivet licenser på disse vildtarter.

Forårsjagten på sortbjørne er en jagt, der giver utrolig mange smukke naturoplevelser. Efter den lange vinter springer hele naturen ud i et imponerende farveorgie. Græs, blomster og blade pibler frem overalt. Man ser meget vildt, og det er ikke kun bjørnene som søger de friske grønne spirer.

Jagten på sortbjørn foregår ved at man sammen med sin guide, bliver transporteres rundt i jagtområdet, enten i fihjulstrækkere, ATV'er og af og til i båd, hvorfra man forsøger at spotte bjørnene. Når en skudbar bjørn er spottet, begynder man den intense pürsch til fods, i et forsøg på at komme på forsvarligt skudhold af bjørnen.

Succesraten på både sortbjørne og grizzlybjørne jagterne er ganske høje i dette område.

(Grizzlybjørn fra British Columbia kan ikke indføres til EU)

Adams Lake har mange bjørne, og jagten er virkelig spændende, fordi der ikke er tale om en anstandsjagt ved lokkemad, hvor man venter på at bjørnen skal komme til dig, men det er rigtig jagt, hvor man går, sejler eller kører med jagtguiden ud i vildmarken og opsøger vildtet i dets rette element.

Det er ikke unormalt at man på 7 dages bjørnejagt ser op til 20-30 forskellige bjørne, og der er samtidig også mulighed for at nedlægge den brune farvevariant af sortbjørnen.

Jagtberetninger

 

Göran i Canada

Jagtrejsen til Nord West territoriet var en livs oplevelse. Efter en lang rejse sluttede vi i den lille by Norman Wells med 700 indbygger. Der var vi i 2 dage og ventede på at flyve ind i Mackenzie Mountains. Da vejret blev bedre så tog vi et mindre fly der fløj os 300 km ind i ørknen. Vi fløj over bjergene som var 3000m høje og alt var sneet til.

Jeg tænkte, hvad skal vi gøre? Man kan da ikke jage i sne som går helt op til taljen. Endelig kunne jeg se en flod og søer med kun en smule sne. Vi landede ved en sø. Fast hilse outfitters i ”basecamp”. Efterfølgende blev vi fløjet med et endnu mindre fly ud til ”Spike Camp”, hvor vi modtog vejledninger, og efter et par timer ankom en anden jagt kammerat. Den næste dag tog vi en hurtig turbåd op af floden. Området var der ikke blev jaget i, i 4 år.

Vi gemte os i et stort krat og efterfølgende gik en time. Vores guide begyndte at brøle og en tyr besvaret ca. en kilometer væk. Pludselig begyndte det at rasle i buskene. Jeg blev beordret til at være forberedt. Med det næste skridt står der en grizzlebjørn bare 25 meter væk som står på bagbenene og prøver på at skræmme os. Min guide begyndte at trække i mig, men jeg hviskede at jeg ville skyde når den angreb.

Efter et stykke tid gik den 30 meter væk og stod nu atter på bagbenene igen med fronten mod os. Jeg valgte at stå op med mit kamera og fik to gode billeder af grizzlybjørnen. Vores guider havde været på jagt i 30 år, men de havde aldrig haft en så en stor bjørn, så tæt på. Derefter forsatte tilbagetrækningen og vi hørte tyren kom tættere og tættere på. Lige pludselig fik vi øje på den. På 40 meters afstand så vendte den siden til og så har jeg ramt den med et perfekt skud lige over skulderen og den faldt straks, hvorefter jeg følger op med et halsskud. Udskæring og partering af kød var en speciel oplevelse med viden om, den grizzlebjørn som var få hundrede meter væk. Shots! Tilbage til teltet hejser vi trofæet, kød og skindet op i træerne pga. bjørnefare.

Det med at sove i telte i temperatur under frysepunktet er virkelig ikke min kop te, men det med at når man skal på toilet om natten, så var man nød til at medbringe riffel og lys. Det var virkelig en oplevelse. Den næste dag fløj jeg tilbage til basecampen, hvor jeg var i 3 dage og ventede på mine 3 venner. De havde været på andre jagter, hvor de havde ude og scoute for en ulv som jeg også gerne ville. Men alt i alt i de 4 dage vi var der havde alle bidraget med deres elg i størrelse omkring 60 inches.

En fantastisk tur

Göran Holm

Prisen inkluderer

 • 6 dages jagt og ophold med helpension
 • Jagtføring 1:1 eller 2:1
 • Trofæafgift og licens for 1 sortbjørn
 • Transfer Kelowna/Kamloops - camp t/r
 • Al transport under jagten
 • Feltpræparation af trofæer
 • 5% GST (canadisk moms) på jagt og ophold

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse til Canada t/r (ca. DKK 6.000 - 8.000,-)
 • Hotelovernatninger før og efter jagten hvis nødvendigt
 • Konservatorarbejde og hjemtransport af trofæer
 • Skatter efter nedlagt bjørn (Royalties)
 • Leje af riffel, CAD 100,- pr. dag (betales direkte)
 • Drikkepenge til jagtguide (ca. CAD 600-800)
 • Alkoholiske drikkevarer
 • eTA-ansøgning CAD 7,- (Indrejsetilladelse)
 • Jagtrejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er nævnt under prisen inkluderer

Ekstra

Ønsker man, at nedlægge sortbjørn nr. 2, betales DKK 10.995 forud for jagten og DKK 8.500,- i trofæafgift hvis bjørnen nedlægges.
Trofæafgift for ulv DKK 6.995,- (betales såfremt ulven nedlægges)

Ekstra trofæafgifter afregnes til Diana Jagtrejser efter hjemkomst.

 

 

Royalties (statsafgift) for nedlagt vildt betales efter jagten i CAD $:
Sneged $150
Whitetail hjort $50
Moose (elg) $125
Mule deer hjort $50
Rødlos $40
Puma $125
Ulv $50
Los $50
Sortbjørn $75
+ 5% moms (GST)

Valutakurs

Prisen på denne rejse er en forhåndsvisning, da vi tager forbehold for kursændringer. Den endelige pris for rejsen vil blive aftalt nærmere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Sten Sjögren

Telefon: 070-830 53 43

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser