« Tilbage

Backcountry BC

Området drives og ejes af outfitteren Dustin Roe, som købte det berømte område Cassiar i 2017. Dustin har været proffesionel freelanceguide i over 15 år med speciale i ekstreme bjergjagter inklusiv alle 4 fårearter, grizzly og gedearter, men har også guidet til både bison, moose, caribou, brunbjørn, elk, whitetal og ulv. 

Dustin er født og opvokset i East Kootenay regionen i British Columbia. Efter han guidede første gang i 2002 vidste han, at han kun ville arbejde i guide-branchen og eje hans eget område en dag. 

Den første sæson i 2017/2018 gik med hjælp fra Dustins professionelle team over al forventning. Der blev nedlagt 4 flotte stone sheep, 16 moose, hvoraf 5 var over 200 B&C point og den mindste var på 52 tommer og den største på 220 taget med bue. Der var også 100% succesrate på mountain caribou og mountain goat. 

Der opstod kun få problemer med logistik og vejr, men det var forventeligt da de stiftede bekendtskab med den nye drift og alt hvad det indebærer.

Nu med et par år på bagen har de strømlinet logistikken og lært det meste af området. De er altid begejstrede for at udforske nyt ukendt land og sætter en stor indsats i at maksimere trofækvalitet, succes og din samlede oplevelse.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser