« Tilbage

Fraser River Outfitters

Indehaveren af jagtområdet John Sievers, har over 30 års erfaring i jagtbranchen og som guide på Vancouver Island, og er et meget respekteret navn blandt Outfitters i Canada. John Sievers og Diana Jagtrejser har arbejdet sammen i 7 år og har haft utallige af jægere på sortbjørnejagt på Vancouver Island, og vi er stolte af at kunne konstatere at have 100% succesrate på vore jagter. Også de guider han i øvrigt beskæftiger, har meget lang erfaring med hensyn til bjørnejagt i dette område.

Der jages normalt 2:1, hvilket betyder at 2 jægere jager med 1 guide. Man forlader campen sammen, og jægerne tager del i hinandens oplevelser under jagten og skiftevis pürscher sig frem til den anviste bjørn sammen med guiden, såfremt den viser sig som skudbar. Dette er en god fremgangsmåde på jagten, da man herved har mulighed for at hjælpe hinanden hvis det skulle blive nødvendigt. Sammen med den erfarne guide jager man langs floderne, i bjergene og langs kyster, strande og vige. Man afsøger terrænet med kikkert og ser bl.a. også efter gode spor, og pürscher sig derpå ind på skudhold. En utrolig spændende jagt.

Man vil som nævnt have en guide med sig hele tiden på jagten. Guiderne har stor erfaring i at bedømme bjørnene og vil også sørge for feltpreparation af trofæerne.

Alt personale og hjælpere under jagten taler engelsk.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser