« Tilbage

Adams Lake

Adams Lake Outfitters jagtområde er beliggende i British Columbia. Helt præcist ligger området imellem Shuswap Lake og Adams Lake, nordøst for byen Kamploops og selve jagtområdet er på ca. 178.000 hektar, bestående af smukt og varieret landskab såsom bjerge, søer, store sump og engområder. Fra byen Kelowna hvor vore jægere bliver afhentet, er der ca. 1 times kørsel til jagtområdet.

Der findes mange åbne skovfældninger i området, hvor der vokser en masse nye blomster og andet vegetation, hvilket tiltrækker mange forskellige arter til området pga. det gode fødegrundlag.

Der er en fin bestand af sortbjørn, grizzly (Mountain Silvertip), puma, sneged, mule deer og whitetail hjort, samt elg. Endvidere er der også wapiti og bjerg caribou på reviret, men der er endnu ikke frigivet licenser på disse vildtarter.

Klimaet er meget mildt om foråret og efteråret, varmt om sommeren og om vinteren falder der normalt store mængder sne.

Indkvarteringerne hvor vore jæger bor under jagten er meget afhængig af hvilken tid på året man kommer, hvilket områder man jager i, samt hvilken art man jager. Man kan blive indkvarteret i "wall tents", hytter eller campingtrailers og i nogle tilfælde er et hotel også muligt.

Under jagten benyttes der forskellige former for transportmidler, såsom firhjulstrækkere, ATV's eller snescootere. Når vildtet er spottet, igangsættes den sidste pürsch til fods for at komme på forsvarligt skudhold af vildtet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser