« Tilbage

Gers

Områderne for råvildt er i henholdsvis Gers regionen, hvor største by er Auch og i Pyrenees Atlantique, hvor hovedbyen hedder Pau. Fra Toulouse er der ca. 1½ times kørsel til Auch og for områderne ved Pau er der ca. 3-3½ times kørsel til Toulouse. Man kan også flyve til Pau, og så er der kun ca. 1 times kørsel til jagtområdet. Vor partner råder over mere end 60.000 hektar og der er tale om et uhyre smukt, frodigt og afvekslende terræn, forholdsvis kuperet med ”bløde bjerge”, skov, masser af levende hegn, små lunde, græsenge, små stejle raviner og landbrug med forskellige afgrøder såsom hvede, solsikker, majs, græsningsarealer med mere. En af de mest ideelle råvildtbiotoper vi har oplevet. Jagttrykket er begrænset, og der er gode muligheder for at nedlægge gamle og også ganske stærke bukke.

I de år vi har tilbudt bukkejagten her, er der hvert år blevet nedlagt adskillige medaljetrofæer, også en del guldmedaljer.

Den optimale periode for bukkejagten er i juni, juli frem til d. 10 august, men i september er det muligt at kombinere bukkejagten med jagt på kronhjort, eller på gemse i det andet jagtrevir.

Det er muligt for 3-4 jægere at jage på samme tidspunkt, og man kan vælge at jage enten 1:1 eller 2:1. Ved jagtføring 1:1 kan der maksimalt deltage 2-3 jægere på samme revir. Jagten er en blanding af anstand og pürsch, men med pürsch som den absolut dominerende jagtform.

De franske jagtførere er erfarne, men man må ikke forvente, at de kan tale andre sprog end fransk. Men som i så mange andre lande, er jagt jo et ganske internationalt ”sprog”.  Jagtlederen og flere af de fast tilknyttede jagtførere taler dog et absolut forståeligt engelsk.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser