« Tilbage

Cassiar

Jagtområdet består af 3300 km2 uberørt vildmark (ca. 855.695 hektar). Området anses for at være et af de bedste jagtområder i hele Canada. Jagtområdet har næsten intet jagttryk fra lokale jægere og 95% af jagtkoncessionen er utilgængelig for civile og nogle steder har aldrig været betrådt af mennesker.

Der findes ca. 70 store søer i området, hvor de fleste tilbyder fantastisk fiskeri. Outfitteren har lejre etableret næsten over hele området og i fremtiden vil antallet af jagtlejre stige, da nye uudforskede områder skal udforskes. 

Rejsen starter med at man ankommer til byen Whitehorse i Yukon, hvor der går daglige flyafgange til via Vancouver, Edmonton mfl. Ved ankomst anbefales det at man tager en overnatning på hotel i Whitehorse i tilfælde af forsinket bagage. Whitehorse er en lille men utroligt spændende by, som har rødder helt tilbage fra guldalderen og der findes mange spændende attraktioner, samt mulighed for køb af jagtudstyr i jagtbutikkerne i byen. Fra Whitehorse skal man leje en bil, eller alternativt bestille en biltransfer fra et lokalt turistselskab (Vi er behjælpelige med dette). Herfra skal man køre 5½ time sydpå til outfitterens hovedlejr nær Boya Lake Provincial Park. Her vil du blive mødt af outfitterens team og klargjort til afgang til jagtområdet via bushfly eller biltransport.

Selve jagtområdet er kendt for dets fantastiske bestand af Canadisk Moose, som hvert år leverer trofæer af topkvalitet. Området har også en af de største bestande af Mountain Caribou, samt gode bestande af stone sheep, mountain goat, grizzly, sortbjørn, ulv og jærv.

Området består af uberørt vildnis med store bjerge, søer, plateauer og store moseområder. Det perfekte levested mange af områdets vildtarter. På grund af den begrænsede adgang (kun bushfly) til området, så finder man her et af de bedste jagtområder i hele British Columbia!

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser