« Tilbage

Rozanna

Statsreviret Rozanna i det nordvestlige Polen omfatter et areal på i alt 9.113 ha, hvoraf de 5.488 ha er skov, mens de resterende 3.625 ha hovedsagelig er landbrugsarealer. Der er desuden en del søer på reviret, hvoraf den største (25 km2) danner grænsen mod nord og øst. Skoven består først og fremmest af nåleskov (ca. 70%), mens de resterende udgøres af løvfældende træarter som eg, birk, bøg, el og asp. Området er hovedsageligt fladt.  Rozanna råder over 44 hochstande og hochsitze samt 9 foderpladser. Der er mulighed for spændende pürschjagt fra hestevogn under forudsætning af, at det bestilles i forvejen. Der kan jage op til 6 jægere samtidig på individuel jagt, men 4 vil være det optimale antal ad gangen. Drivjagterne gennemføres for grupper på 8-12 jægere.

På reviret findes både råvildt, kronvildt og vildsvin. Der nedlægges hvert år ca. 50 bukke. Trofæmæssigt ligger de fleste på under 350 gram netto, men der nedlægges også en del bukke på over 350 gram. Den årlige kronhjortekvote er på omkring 10 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 4-6 kg, men enkelte trofæer over 6 kg forekommer også. Der er en god bestand af vildsvin på Rozanna, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem og på drivjagter i efteråret og vinteren. Der er desuden mulighed for de såkaldte kombijagter.

Rozanna ligger 275 km fra grænseovergangen Kolbaskowo syd for Szczecin, 35 km fra Bydgoszcz, som er den nærmeste større by og 170 km fra Gdansk, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er 8-9 timer. Forventet køretid fra Rostock er 6 timer.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser