« Tilbage

Zmigrod

Statsreviret Zmigrod er vort ældste statsrevir i Polen med et samarbejde, der går tilbage til 1978. Reviret er på i alt 27.284 ha, hvoraf de 11.202 ha er skov, mens de resterende 16.082 ha er landbrugsarealer, enge, søer og vådområder. Skoven består af 64% nåleskov, 14% eg og 14% el. Området er hovedsageligt fladt. Zmigrod råder over 167 hochstande og hochsitze samt 40 foderpladser. Der er mulighed for spændende pürschjagt fra hestevogn under forudsætning af, at det bestilles i forvejen. Der kan jage op til 7 jægere ad gangen, men 4-5 jægere er det optimale. Drivjagterne gennemføres for grupper på 10-14 jægere.

På reviret findes både råvildt, kronvildt, dåvildt og vildsvin samt ænder og gæs. Der nedlægges hvert år omkring 100 bukke med en rigtig fin trofækvalitet med gode muligheder for bukke fra 350 gram og opefter. Den årlige kronhjortekvote er på 64 hjorte – langt de fleste med en trofævægt på 5-7 kg, men der nedlægges også hjorte over 8 kg. Af dåhjorte nedlægges 20 pr. jagtsæson, og der er tale om pæne polske dåhjorte på omkring 2,50 kg.  Der er en tæt vildsvinestamme på Zmigrod, og disse jages både på individuelle jagter sæsonen igennem samt på de 6 årlige drivjagter, som normalt giver fremragende resultater med en god blanding af alle vildtarter.

Zmigrod ligger 200-260 km fra grænseovergangen v. Forst/Olszyna – afhængig af hvad vej man tager – svarende til ca. 3 timers kørsel. Der er 60 km fra Wroclaw, som er den nærmeste større by og 75 km fra Wroclaw lufthavn, som er den nærmeste internationale lufthavn. Forventet køretid fra den dansk-tyske grænse er ca. 8 timer. Forventet køretid fra Rostock er ca. 6 timer. Wroclaw er en meget spændende by, der absolut er et besøg værd, når man især under bukkejagten har tid til overs.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser