Afrikansk Vildkat udgør en særlig spændende jagt
« Tilbage

Afrikansk Vildkat

Videnskabeligt navn: Felix silvestris cafra

Underarter: En af fem underarter af vildkatten 

Udbredelse: Subsaharisk Afrika, pånær ørkener og den namibiske kyst samt regnskovsområder

Habitat: Findes i mange forskellige habitater, som kan bruges til dække.

Beskrivelse: Ligner huskatten i udsende, men med længere ben. Katten har typisk jerngrå og gulgrå. Markeret med vertikale striper, men disse kan være utydelige. Det mest karakteristiske træk er dens rødbrune farve på dens ryg og ører, på maven og på dens ryg samt ben. Længde 46 - 66 cm, vægt 2.4 - 5.5kg.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Sydafrika, Namibia, Zimbabwe

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser