VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 7 DAGE
PRIS $6,495

Storvildtjagt hos Nengasha Safaris

Har du nogensinde stået face to face med en elefant, bøffel eller leopard under en jagt i Afrikas bush?

Højdepunkter

 • En etableret partner med fantastiske jagtkoncessioner i det vestlige Zimbabwe.
 • Udbyder alt fra Big-game jagter til familie safaris.
 • Stærk bestand af store leoparder, med høj succesrate.
 • Kvalitetsjagt som skræddersys til den enkelte jægers behov.
 • Mulighed for at jagte i flere koncessioner på samme jagt.

7 dage fra $6,495

Zimbabwe er trods landets mangeårige ”manglende regering” fortsat et uspoleret og utrolig unikt jagtland. I de store jagtområder har vore partnere gennem de sidste mange år kæmpet en hård kamp mod krypskytter, men vi kan bekræfte at krybskytterne i den grad er besejret, for få steder kan man opleve en vildtrigdom som ses i netop deres ”beskyttede” jagtkoncessioner som Nengasha Safaris jagter i.

Størrelsen på de nedlagte trofæer vidner om en outfitter der kan sit kram - Lige fra de fastansatte Ph’er til nedpakninger og forsendelse af trofæer til vore kunder.

Jagtberetninger

 

Knud og Inge i Zimbabwe

I forbindelse med en telefonsamtale mellem undertegnede og Erik Brinkmann Diana Jagtrejser A/S hvor Erik omtalte turen til Zimbabwe hvor han skulle besigtige nye områder, spurgte han om vi havde lyst til at tage med (jagten var tidligere annonceret via mail ), efter en drøftelse med min hustru Inge ringede vi til Erik den efterfølgende dag og sagde vi er med.

Rejsen startede d. 13/8 - 16  fra Københavns Lufthavn via London – Johannesburg og derefter til Bulawayo dagen efter kl. 13, her blev vi mødt af Poul ejeren af Nengasha Safaris samt PH Wayne og hans trækker Danisa herefter starter turen mod nord af hovedvejen mod Zambia ca. 200 km før grænsen kørte vi fra og ind igennem Hwange Nationalpark og derefter ad en grus vej til jagtområdet ved navn Deka på ca. 110000 acres vi ankom ved 18 tiden hvor vi blev fremvist et dejligt hus, vi gik derefter op til spisehuset hvor der var bar og en stor bålplads med en udsigt til en lille flod som ligger ca. 5 m under der hvor vi sad ved bålet og fik en stor Gin og Tonic, vi havde lige sat os da der kom 5 elefanter brasende imellem vores hus og hvor vi sad, en meget –meget spændene oplevelse, efterfølgende kom der Bøfler, Kudu, Bushbuck, Baboon, Warthog, samt Guinea Fowl, ovennævnte dyr kom hver aften, en fantastisk oplevelse at have de vilde dyr så tæt på, efter en dejlig middag var vi moden til at gå i seng godt trætte.

Campen er smukt beliggende ved floden og består af et fælleshus, køkken, skinner plads samt 5  selvstændige huse til klienter.

Vi startede den efterfølgende morgen med prøve skydning af min tildelte riffel kalibre 416 rigby, efter godkendelse af PH Wayne startede selve jagten, der var stort set elefanter alle steder og når der var et godt spor gik vi ind til dem, og vist vinden var god kunne vi iagttage dem i den tætte bush i en afstand af 20 til 40 m, hvis de fik vind gik de.

Dag 3, eftermiddag gik vi igen på et godt spor og da vi havde gået ca. en halv time så vi en flok på ca. 23 elefanter, efter vi havde stået og iagttaget dem i ca. 30- til 40 min. Hvor de stod og spiste og væltede træerne kom den elefant fri jeg kunne skyde, den faldt for et hjerteskud, skud afstand ca. 35 m

Det var for mig et stort øjeblik da den faldt, en elefant på ca. 4 ½ ton og omkring 45 – 50 år, derefter måtte jeg sunde mig lidt, der blev stor jubel fra alle kanter, og så blev der taget mange foto samt et kordinat hvor den blev skudt, derefter blev elefanten sikret og afmærket så løver og hyæner ikke kunne går i den.

Det var i øvrigt en stor oplevelse at se hvordan vores PH Wayne og hans trackere Danisa og Zulu agerer under jagten og specielt lidt for tæt på elefanten.

Den aften var der højt humør i Campen, efter igen en god middag og en del Gin og Tonic og Amarula ved bålet gik vi til ro noget senere end vi plejede.

Dagen efter om morgen efter et dejligt morgen måltid blev vi kørt ud til elefanten for at se skinning og partering, trackere og medarbejdere havde forinden ryddet vejen ind så traktor, vogn og div. Biler kunne komme ind til elefanten, henad eftermiddagen kom kødet og hovedet hjem til skinner pladsen, hovedet blev gravet ned i et stort hul i jorden for at tænderne kunne blive frigjort, kødet blev fordelt til Plejehjem, Hospital, samt blev der fremstillet biltong af resten, de næste 3 dage var vi bl.a en dag i Hwange Nationalpark. De næste dage kørte vi rundt på jagtområdet og spottede de forskellige dyr, vi så bl.a Vilde hunde som var en stor oplevelse.

Inge og jeg har været i Afrika 11 gange heraf de otte på jagt bl.a Cameroon, Mozabique, Zambia, Sydafrika, samt tre gange i Zimbabwe, vi har aldrig fået så god mad, af 5 stjerner vil vi give det fire med pil op.

Det var med vemod vi sagde farvel efter otte fragtfulde døgn i Deka Camp, kørte derefter til Safaris firmaet anden jagt areal Dollar Blok som Erik skulle se, det ligger 80 km nordvest fra Bulawayo, efter en nat kørte vi tilbage til firmaets kontor og derefter sammen med ejeren Poul til det tredje jagtareal ved navn Beitdridge som ligger ca. 440 km. Sydvest fra Bulawayo som Erik også skulle se, efter en god middag, nat og morgenmad kørte vi tilbage til Bulawayo vi blev indlogeret på en dejlig logde, om aften var vi blevet inviteret på en lækker restaurant sammen med Poul og hans hustru, begge firmaets PHer samt Erik, om morgen blev vi hentet ind på kontoret hvor div. Papirer og aftaler blev etableret.

Firmaet Nengasha Safaris er efter hvor opfattelse et særdeles professionelt og effektivt firma.

En stor tak til Erik fra Limpopo Travel for 13 dages jagt og oplevelser i Zimbabwe.  

Knud og Inge

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • VIP-guide i Johannesburg på udrejsen
 • Transfer fra Bulawayo - jagtcamp t/r
 • Ophold med helpension og lokale drikkevarer
 • Jagt med Prof. Jæger og tracker.
 • Al transport under jagten
 • Skinning og saltning af antiloper
 • 2 % Gov. Tax på dagsraten

Prisen inkluderer ikke

 • Fly København/Billund – Bulawayo t/r
  Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Trofæafgifter
 • Transport af trofæer til Bulawayo $ 100
 • Cites til Leopard & elefant, $ 200 pr. stk.
 • Dipping & packing, $ 900
 • Ophold før og efter jagten.
 • Hjemsendelse af trofæer
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,-
 • Drikkepenge

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste i USD

Baboon 125
Buffalo 7100
Bushbuck 1420
Bushpig 710
Civet cat 600
Crocodile 5900
Duiker (common) 355
Eland 2375
Elephant 19995
Elephant, Tuskless 5325
Genet 355
Giraffe 2950
Grysbok 725
Hippo 5900
Honey Badger 710
Hyena, spotted 1475
Hyena, Brown 1775
Impala 355
Impala, Bait 120
Jackal 355
Klipspringer 1195
Kudu 2125
Leopard 9495
Porcupine 355
Sable 7690
Serval Cat 590
Steebbuck 710
Warthog 590
Waterbuck 2950
Wild Cat 300
Wildbeast 1300
Zebra 1425
HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tina Jeppesen

Telefon: (+45) 63 21 10 29

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser