Blue Wilderbeest | Info om jagt i mange afrikanske lande
« Tilbage

Blue Wildebeest

Videnskabeligt navn: Connochaetes Taurinus

Underarter: White-bearded Wildebeest (C.t.mearnsi),  Cookson's Wildebeest (C.t.Cooksoni)

Udbredelse: Blue Wildebeest: Zimbabwe, Zambia, Mozambique, Sydafrika, Namibia. White-bearded Wildebeest: Tanzania, Kenya. Cookson's Wildebeest: Luangwa Valley i Zambia

Levested: Findes i alle former for bushlandskab, men foretrækker åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Kun Blue Wildebeest beskrives her, da forskellen på denne og de to andre arter er minimal. Blue Wildebeest er et stort dyr af gnu familien, der vejer op til 300 kg, og som kan nå en højde målt over skuldrene på 140 cm. Skindet er blågråt meleret. Hornene kan minde lidt om bøffelhorn blot meget mindre.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Blue Wildebeest: Zimbabwe, Zambia, Sydafrika, Namibia. White-bearded Wildebeest: Tanzania. Cookson's Wildebeest: Zambia (og kun i Luangwa Valley).

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser