VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 6 DAGE
PRIS $2,100

Antilopejagt hos Gers Safaris

Dette er vor eneste partner i Northern Cape provinsen. Ikke så langt fra byen Kimberley. Jagt på 40 forskellige vildtarter - bl.a. de lidt mere sjældne arter White Blesbok, alle 4 Springbuck varianter, Scimitar Oryx, Tsessebe, Sable og Roan

Højdepunkter

 • Her tilbydes jagt på 40 forskellige vildtarter
 • Mulighed for jagt på mange sjældne arter
 • Her finder du alle 4 Springbuck farve-varianter
 • Scimitar Oryx, Tsessebe, Sable, Roan, Bøffel
 • Malaria frit område
 • Ledsagere og børn er meget velkomne

6 dage fra $2,100

Farmen, som hedder Klein Papkuil, er beliggende ca. 115 km vest for byen Kimberley. Fra Johannesburg flyves der videre med indenrigsfly til enten Kimberley eller Bloemfontein. Indkvartering finder sted på farmen, som har været i familiens eje i generationer. Den drives nu af Madelene og Julius Gers.

Papkuil Reserve, hjemsted for GERS SAFARIS, ligger i hjertet af et utæmmet diamantland, 120 km fra den historiske by Kimberley (Northern Cape).
Ejerne Julius og Madelene Gers og deres team af højtuddannede professionelle jægere og trackere har gjort en stor indsats for at skabe en virkelig autentisk jagtoplevelse, der handler om dygtighed, og ikke kun "skuddet".

Områdets brede åbne savanner, klare himmel, enestående solnedgange, strålende stjerneklare nætter og håndgribelig stilhed giver en oplevelse, der ikke findes andre steder i verden. Det er et sted, hvor naturlig skønhed og eventyr går hånd i hånd.
40 vildtarter, herunder en række forskellige arter såsom Bøffel, Roan, Sable, Lechwe, Tsessebe, Wildebeest slam, Gemsbuk slam og Springbuk slam er arter som kan jages på 15 000 ha på Gers Safaris som har adgang til mere end 100 000 ha privat ejet jord spredt ud over store områder i Northern Cape.

Gers Safaris tilbyder nogle af de bedste jagtmuligheder på kontinentet. Vegetationen er tyk bush med lysninger (sletter) som er ideel til pürsch jagt. Dine færdigheder som jæger vil blive udfordret på mange måder, som du aldrig har oplevet før.
Både bue og riffeljagt er muligt hos Gers Safaris, som giver jægeren mulighed for at udfordre sine egen evner og klogskab mod dyrene i deres naturlige miljø.
Gers Safaris tilbyder en overflod af muligheder og variation.
Det er vores mål at give kunderne en fornøjelig og tilfredsstillende oplevelse, samtidig med at vi også har en stor passion for at passe på vildmarkens integritet. Vi er dedikerede til at levere en eksemplarisk, personlig service, der får vores kunder til at forlade os som venner.

Jagtberetninger

 

Rasmus Gers Safaris

Vi er lige kommet hjem fra fantastiske Sydafrika, vi havde en rigtig god tur med mange spændende jagt oplevelser. Gers Safari laverede igen varen.

Med venlig hilsen
Rasmus Kjær

Hjemvendt fra Gers Safaris

Vi aftalte igår aftes, at jagten skulle begynde en halv time tidligere, så op allerede kl. 04.30, og af sted til jagtmarkerne klokken 05.30.Kort efter var vi i området, hvor vi skulle jage denne dag, stopper Andres bilen på en kommando (med hånden) fra Theunis og vi går. Vi finder en flok gnuer, forfølger dem over et par gange, men gnuerne vinder (også denne gang!) Andres henter bilen, og vi kører videre. Der stoppes og bakkes, Theunis har set nogle blesbuck – og en fantastisk jagt tager sin begyndelse.    

Vi leder efterfølgende efter Oryx (gemsbuck), uden held, så vi kørte hjem til campen kl. 12. Jørgen og Julius gik denne morgen efter Commen reedbuck, uden held. Frokost: kudulasagne med diverse tilbehør – ualmindeligt godt !! En lille whisky og et par timers søvn. I eftermiddag skulle jeg tilsyneladende følges med Julius (ejer) og Peter (tracker). Vi gik meget, kom på skudhold af gnu, men Julius snublede simpelt hen over nogle grene og gnuerne forsvandt. Vi kørte lidt igen, steg af vognen, vi så bl.a. eland, hartebeest og oryx. På vej hjem spottede Julius nogle gnuer fra bilen. (den mand ser simpelt hen alt !) Vi stoppede og sprang af bilen, Peter fortsatte kørslen – en hurtig og effektiv pürch var i gang !
 

Efter bare 50 meter kom en tyr frem og skældte os godt og grundigt ud, det er en meget speciel lyd disse dyr kan frembringe, en grynten af en slags. Vi kom frem under et træ, skydestokken blev sat op. Tyren stod med front mod os, men kun ude på ca. 70 meter. Dyb indånding klokken 18.30 blev tyren truffet med en perfekt hjertekugle. Tyren løb ca. 50 meter før den faldt død om. Vi så ikke, at tyren faldt p.g.a. diverse træer/buske, så Julius lod sine 2 terrier efterfølge tyren. Den unge hund var først ved den helt døde tyr, og synes at det var dens alene ! Alle var glade – en dejlig oplevelse, som de foregående, men det er nu lidt specielt at skyde en gnu ! Hjem til et bad og god mad – ryg af hartebeest med diverse tilbehør. Jørgen havde igen set en masse, men ikke noget til afskydning 

 

Mogens og Sanne Gers Safaris

GERS var en super-oplevelse alt spillede. Jagtturen levede FULDT op til vores forventninger – Julius og Madeleine fik os til at føle os som ”personlige gæster”, maden var ikke mindre end fremragende (Michelle) og Theunis (stalker) gjorde sit yderste for at gøre jagten og naturoplevelsen fuldstændig.

Jeg vil til enhver tid anbefale GERS.

Mogens & Sanne S. Sørensen 

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • 5 dages jagt med prof. hunter
 • 6 dages ophold med helpension og ikke-alkoholiske drikkevarer
 • Transport Kimberley lufthavn-Gers Safaris t/r
 • Daglig vaskeservice
 • Al transport under jagten
 • Sydafrikansk moms på 14 %

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse København-Kimberley t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Trofæafgifter
 • Konservator-arbejde og hjemsendelse af trofæer
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • EU ansvarsforsikring, kr. 79 pr. person

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste 2024 (USD)

Blesbok 560 - White Blesbok 900
Bontebok   1500 - Grey Duiker 550
Eland, cape  3350 - Red Lechwe 3000 
Red Hartebeest  1500 - Steenbock 550 
Kudu 2850      
Mt. Reedbuck 720  - Springbuck 600
Impala 600  - Springbuck black 800 
Black Impala 2400 - Springbuck copper 1500 
Zebra Burchell 1500 - Springbuck white 1000
Zebra mountain 2800 - Springbuck painted 1900
    - Springbuck King 1900
Oryx  1500   Springbuck blue 1900
Painted Oryx 4800      
Golden Oryx 2800 - Black Wildebeest 1500 
Scimitar Oryx 2500  - Seretse Wildebeest 3900
      Golden Wildebeest 2900
Sable <39" 3800 - King Wildebeest 5900 
Sable <40"  4800   Blue Wildebeest 1500
Sable <46"  7800       
    - Roan <26 3900
Cape Buffalo <36  8700   - Roan <29 5500
Cape Buffalo <40 10900 - Roan <31 7900
 Cape Buffalo <43 13000   Roan >31 Forespørgsel
Cape Buffalo >43 Forespørgsel      
    - Giraf 4950
    - Nyala  2100
      Barbery Sheep 3400
      Tsessebe 2600
      Waterbuck 2900
         

 

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser