Jagt på Dobbeltbekkasin finder sted i bl.a. UK | info
« Tilbage

Dobbeltbekkasin/Snipe, Common

Videnskabeligt navn: Gallinago gallinago

Underarter: Ingen

Udbredelse: Findes i det meste af det tempererede Nordeuropa og Asien.

Levested: Ferskvand marskland, moser, marker

Beskrivelse: Lille vadefugl, godt camoufleret og med et langt næb. Spidset brunt og sort over, med fed, bufffarvede striber på bagsiden, der danner en V. 25-27cm i størrelse.

Jagtmetode: Haglbøssejagt

Jagtbar i: Nordirland