Red Hareabeest | Få information om arten her
« Tilbage

Hartebeest, Red

Videnskabeligt navn: Alcelaphus b caama

Underarter: Er selv en underart af Alcelaphus buselaphus

Udbredelse: Sydafrika, Namibia, Botswana og Angola

Levested: Åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Mellemstor antilope, der vejer ca. 170 kg og måler 120 - 140 cm over skuldrene. Skindfarven er rødbrun. Hornene der er sorte er kraftige og starter med at antage lyrefascon. Øverst i lyren bøjer hornene vinkelret bagud langs ryggen hvilket giver dem et meget specielt udseende.

Jagtmetode: Pürsch eller sporjagt med trackere.

Jagtbar i: Sydafrika, Namibia og Botswana.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser