Hvidhalet gnu har meget hår på mulen og strittende manke
« Tilbage

Hvidhalet gnu/Black Wildebeest

Videnskabeligt navn: Connochaetes gnou

Underarter: Ingen

Udbredelse: Sydafrika (lever på vildtfarme i Namibia).

Levested: Åbne græssletter.

Beskrivelse: Mellemstort dyr af gnu-familien med en vægt på 150 - 170 kg og en højde på 120 cm. Farven er sortbrun, og som navnet antyder har den hvid hale. Karakteristisk ved dyret er, at den har en stor hår roset på mulen samt en meget høj og strittende manke, der ofte giver falske indikationer om dyrets højde.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Sydafrika og Namibia.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser