Puku | Læs om jagt på denne smukke antilope her
« Tilbage

Puku

Videnskabeligt navn: Kobus vardoni

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Zambia, Tanzania og Angola.

Levested: Ved søer, i sumpe og langs floder.

Beskrivelse: Mellemstor antilope der opnår en vægt på op til 90 kg. og en højde målt over skuldrene på ca. 70 - 80. Pukuen er gulbrun med smukke hvide aftegninger over øjnene og på hals. Hornene minder en del om Buffon kobens men er dog lidt mindre.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Zambia og Tanzania.