VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 7 DAGE
PRIS $11,495

Storvildtjagt i Zambia

Drømmer du om en fantastisk jagt i ”det ægte” Afrika? Så er denne rejse noget for dig

Højdepunkter

 • Kwalata Safaris har jagtretten til nogle af de bedste jagtområder i Zambia
 • Unik mulighed for at jage flere specielle og spændende arter
 • Zambia er mest kendt for rigdommen af løver, leoparder og elefant
 • Enestående bøffeljagt med masser af udfordring
 • Store mængder af trofæer

7 dage fra $11,495

I Zambia har man en en unik mulighed for at jage flere specielle og spændende arter som puku, black- og kafue lechwe, sitatunga og defassa waterbuck. Desuden er arter som Livingstone eland, Lichtenstein hartebeest, oribi, flodhest og krokodille flot repræsenteret. Dog er Zambia mest kendt for rigdommen af løver, leoparder og bøfler, så drømmer du om en uforglemmelig jagt på disse arter er Zambia det rigtige valg.

Den bedste jagtpartner i Zambia

Kwalata Safaris har i dag jagtretten til nogle af de bedste jagtområder i Zambia. Igennem de sidste mere end 10 sæsoner har vi haft et rigtig godt samarbejde med Ph Sarge Karim og Peter Chipman som er indehaver af Kwalata Safaris. Når man ankommer til Zambia i jagtcampen, kan man mærke en helt speciel atmosfære. Man føler sig virkelig velkommen blandt de lokale Zambianere, der arbejder for Kwalata Safaris.

Revir

Jagtberetninger

 

Leif i Zambia

Vel ankommet til Livingstone, kørte vi, kunderne samt fruen og jeg ud til Waterfront Lodge. Det er et dejligt sted, lige ned til Zambezi River. Vi besøgte Victoria Vandfaldet, meget smukt sted, men der er mangel på vand i Zambia, så vandmængden var ikke så stor, men smukt var det. Om aftenen var vi på solnedgangs tur på floden med en af de mange flodbåde - skøn tur.

Vi fløj tilbage til Lusaka, hvorefter vi kørte ud til Campen, det er en tur på knap 7 timer. Vi startede med at skyde bait, som skulle bruges til leopardjagten. Første dyr blev en meget fin waterbuck, fin jagt. Derefter gik dagen med at sætte bait op, vi har ialt lavet 5 steder.  Vi har været meget heldige, for der har været leopard ved de 4 steder, på to baits, har der ovenikøbet været 2 leoparder.

Andendagen nedlagde kunden en meget stærk puku, som er langt over RW's mindste krav, en virkelig spændende jagt. Om aftenen kørte vi ud til det ene bait, hvor vi havde lavet et af de traditionelle stråhytter. Vi sad kun i 2 timer, så kom, han en meget stor han leopard. Han kravlede de 5 meter op i træet, gik hen til baitet, og selvom de var en klump kød på ca 20 kg. Trak han den op med bare den ene pote, et fantastisk syn. Det blev så det sidste denne gamle han leopard gjorde, for kunden nedlagde den med et velrettet skud. Det er den første leopard jeg har været med til at nedlægge, helt fantastisk oplevelse. I dag har vi på vores rundtur baitet for hyæne. Dejlig tur vi havde to løver inde på 5 meter fra bilen, de lå og trykkede i græsset, hannen var en gammel fin herre, med en meget flot manke. Derudover har vi set flere andre løver. Jeg føler mig virkelig priviligeret, at kunne være med til, at opleve så meget i dette fantastiske land.
Der kommer mere om et par dage, når der er satellit forbindelse. 

Efter et par dage med afslapning, er vi igen på jagt. Vi er hos Kwalata Safaris i Zambia. De har mange camps, vi bor i Nyamvu Camp, lige ned til floden. Igår blev der nedlagt Lichtenstins hartebeast, et pragtfuldt eksemplar. Det var hård jagt i bjergene, inden den blev nedlagt, var der tilbagelagt 12 km. Det var pragtfuld jagt. Idag har vi været ude fra tidlig morgen, solopgangen var fantastisk, kun i Afrika kan den opleves sådan. Der var læs på bilen fra morgenen af, da damerne var med, det er så hyggeligt. Vi startede med at spore bøfler, vi fandt sporet og efter små fem km. fandt vi dem. Det var en rigtig gammel bøffel ”dagga boy” som kunden nedlagde 40 + tommer. I morgen er det afslapning og udflugt til landsbyen, hospitalet og skolen.

Oplevelser for livet hos KWALATA SAFARIS, Zambia - juni 2019

Ingeborg (72) og jeg (73) forlader Skovgaarden ved Støvring i Nordjylland kl. 11.00 i bil med retning mod Hamborg. Her møder vi vores søn Morten og vores nære ven Knud. Herfra går turen for alle fire med Emiraterne til Dubai. Herfra videre med samme selskab til Lusaka. Her afhentes vi af en mand fra jagt-campen og begiver os på en køretur på 7 timer. En rejse på i alt godt 24 timer.

En lang rejse med mange checks, papirer og kontroller i forbindelse med medbragte våben og ammunition. Noget som tidligere (det var 8. gang på safari i Afrika) ofte har været meget besværligt, men nej ikke denne gang. Erik Pedersen fra Diana havde sørget for bistand af enhver art fra vi mødte guiden Henrik Schultz fra VIP-service, Hamborg Airport, i lufthavnen i Hamborg til vi blev afhentet i lufthavnen i Lusaka. Fik plads i VIP loungen. Noget lignende var det også da vi skulle hjem. Tip top service hele vejen rundt. Det var vi også lovet da vi købte turen på Roadshow i Aalborg. Men det var alligevel dejligt, at det holdt stik.

Læs hele jagtberetningen her

 

Knud Kristensen på leopardjagt i Zambia

Hej Erik.

Det var en rigtig stor og et flot eksemplar af leopard, som skød på 12 dagen, en rigtig fin oplevelse og afslutning på the big five.

Jeg kan fortælle dig, at jeg kæmpede for katten.  Men der var en tydelig forskel på dette sted og de tidligere, hvor jeg har været, for det første, så var der en god harmoni mellem den professionelle jæger og de lokale, rigtig godt at opleve.

Dernæst, så havde de viden om leopardjagt, nogle bait blev jo hængt himmelhøjt op i træet og det var ved et sådan jeg skød leoparden.

Apropos træ: Uden at kravle for højt op i træet, så var det en af de bedste ture jeg har haft til Afrika.

 

Knud Kristensen.

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • Jagt med professionel jæger
 • Ophold i jagtcamp med fuld forplejning og drikkevarer (ikke alkohol)
 • Trofæbehandling i campen
 • Vaskeservice
 • Al transport under jagten
 • Concession Fee
 • Jagtlicens og våbenlicens US$ 900,-
 • Dip & Pack US$ 1.500,-

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse København-Lusaka
 • Lufthavnsskatter
 • Kørsel Lusaka – Jagtrevir US 1.000,- - 1.500,-
 • Jagt i Lower Lupande, fly til Mfuwe ca. US 750,-
 • Trofæafgifter og hjemsendelse af trofæer
 • Afrejse afgift i Lusaka lufth. (30 US$)
 • Import afgift ammunition. (2 US$/patron)
 • Drikkepenge
 • EU-ansvarsforsikring DKK 79,-
 • Evt. hotelovernatninger før og efter jagt i Lusaka
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Behandling af visumansøgning og visum afgift (i alt kr. 600)
 • Alt som ikke er nævnt under priserne inkluderer

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dkVIGTIGT

Uanset om der er booket 7 eller 10 dages jagt, skal alle ønskede vildtarter bestilles ved booking, ellers kan der desværre ikke garanteres muligheden for den ønskede vildtart.

Jagten bør derfor også bookes  i god tid (ca. 6-12 mdr. før)

Anskudt vildt = nedlagt vildt + 16%VAT

Trofæafgifter betales for nedlagte trofæer samt anskydninger

Trofæprisliste (USD)

Lion $42.495 - Oribi $895 
Baboon $245 - Reedbuck $895 
Chobe bushbuck $1.095 - Bushpig $895
Buffalo $4.250 - Warthog $850
Elephant $15.895 - Sable $7.395
Leopard $10.595 - Roan $7.395
Crocodile $3.195 - Eland $5.295
Duiker $695 - Waterbuck com. $1.850
Grysbok $895 - Zebra $1.595
Hippo $3.195 - Puku (10 jagtdage) $1.195
Hyena $1.095 - Sitatunga $10.595 
Hartebeast, Licht. $1.595 - Black Lechwe $5.295 
Impala $475 - Tssesebe $3.695 
Kudu $2.695 - Vervet monkey $245
Tuskless Elephant 6.895   Waterbuck def. 3.195
Civet 1.195   Klipspringer 1.195
Cookson Wildebeast 4.795   Kafue Lechwe 5.295
Red Lechwe 7.395      


HAR DU SPØRGSMÅL?

Erik Pedersen Brinkmann

Telefon: (+45) 63 21 43 17

Tina Jeppesen

Telefon: (+45) 63 21 10 29

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser