Jagt på den europæiske ren | Få information her
« Tilbage

Ren (Europa)

Videnskabeligt navn: Rangifer tandarus

Underarter: Grønlands ren (Rangifer t. groenlandicus)

Udbredelse: Norge, Sverige, Finland, Rusland, Island og Grønland.

Levested: Tundra og åbne fjeldvidder. Afhængig af sted og årstid træffes renen også i skov.

Beskrivelse: Stor hjorteart, der opnår en skulderhøjde på op til 120 cm og en vægt på 100 - 200 kg. Farven på pelsen er forskellig fra sommer til vinter. Sommerpelsen er brun med undtagelse af halsen og en smal stribe ned langs siden, der er gråhvid. Vinterpelsen er nærmest grå og brun broget. Geviret der buger fremover antager en halvcirkel fascon. På toppen af geviret sidder en række takker der peger opad. Øjensprosse og issesprosse er ofte skovlformede.

Jagtmetode: Pürsch eller anstand.

Jagtbar i: Norge, Sverige, Finland, Rusland, Island og Grønland.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser