Få information om jagt på springbuk her
« Tilbage

Springbuk

Videnskabeligt navn: Antidorcas marsupialis

Underarter: Antidorcas m. hohmeyeri, a. m. angolensis

Udbredelse: Fra Angola i nord til det nordlige sydafrika med hovedudbredelsesområde i Namibia og Botswana.

Levested: Åben bush og semi-ørken.

Beskrivelse: Lille gazelle med forholdsvis lange ben. Springbukken er ca. 95 cm høj og har en vægt på 25 - 45 kg.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Sydafrika og Namibia

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser