Stenbuck / Stenantilope | Få information om jagt her
« Tilbage

Steenbuck/Stenantilope

Videnskabeligt navn: Raphicerus campestris

Underarter: Der er stor uenighed omkring antallet af underarter. Men der anerkendes så vidt vides fra 1 op til 8 underarter.

Udbredelse: Sydafrika, Namibia, Angola, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Mozambique, Kenya og Tanzania.

Levested: Åben bush og højt græs på græssletter.

Beskrivelse: Lille antilope med en vægt på 10 - 15 kg og en skulderhøjde, der normalt ikke overstiger 60 cm. Steenbucken er lysebrun med hvide aftegninger over øjnene og under halsen. Hornene er rette, tynde og med små tværgående riller.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe og Tanzania.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser