Jagt efter Struds kan være dramatisk | Læs mere
« Tilbage

Struds, Ostrich

Videnskabeligt navn: Struthio camelus

Underarter: Der er tre levende og en uddød underart af strudsen:

North African Ostrich(S. c. camelus), South African Ostrich (S. c. australis), Masai Ostrich (S. c. massaicus) og den uddøde Arabian Ostrich( S. c. camelus).

Udbredelse: Sahel-regionen, dele af Østafrika og det sydlige Afrika.

Levested: Sletter, åbne områder med budskadser og ørkenlignende områder.

Beskrivelse: Den største nulevende fugl. Kan ikke flyve. Genkendelig lang hals og ben, smalt hovede uden fjer. KAn blive 2-2.8 m høj. Hannen har sorte og hvide fjerdragt, mens hunnen har en grålig brun fjerdragt.  

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Sydafrika, Namibia