VÆLG OPHOLD
JAGTOPHOLD 4 DAGE
PRIS 21.995,- Kr.

 Unik kombinationsjagt i Nuuk på 7 forskellige arter

Oplev en enestående kombinationsjagt i Grønland i marts måned, hvor du har mulighed for at nedlægge kongeederfugl, almindelig edderfugl, snehare, fjeldrype, polarræv, sæl og rensdyr. Vind og vejr er afgørende for hvor mange arter man kan nå at jage på turen, men en ting er sikkert, og det er at man vil få en vinterjagtoplevelse ud over det sædvanlige. Book nu og indfri dine jagtdrømme i arktisk kulde, hvor naturoplevelsen er overvældende og vil være noget man husker resten af livet.

Højdepunkter

 • Naturoplevelsen er overvældende
 • Jagtområderne i Grønland er helt uberørte
 • Spændende jagt på op til 7 forskellige arter
 • Kongeedderfugl, almindelig edderfugl, snehare, sæl, polarræv og rensdyr
 • Indkvartering på lækkert nymoderne hotel i Nuuk

4 dage fra 21.995,- Kr.

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde en unik kombinationsjagt nær Nuuk, hvor der er mulighed for at nedlægge kongeedderfugl, almindelig edderfugl, snehare, fjeldrype, polarræv, sæl og rensdyr. Vind og vejr er afgørende for hvad der kan jages i løbet af de 3 jagtdage, så vi kan ikke garantere at man kan nå jagten på alle 7 arter.

Tidspunkt og klima

Vinterjagten i marts er med ankomst om mandagen og hjemrejse om fredagen. Ønsker man at forlænge med et par dages sightseeing, så er det selvfølgelig også muligt. Jagten finder sted i marts måned og her vil man typisk opleve koldt arktisk vejr med gennemsnitstemperaturer omkring -7°C. Sneen dækker landskabet, og dagene bliver gradvist længere med ca. 11-12 timers dagslys. Dette skaber optimale forhold for en unik jagtoplevelse i det arktiske vinterlandskab, hvor du kan udforske en række jagtmuligheder og opleve den betagende arktiske natur.

Ophold

Ved ankomst til Nuuk bliver man modtaget i lufthavnen og kørt til Hotel Aurora, hvor man overnatter under hele opholdet. Hotel Aurora er beliggende centralt i byen og tilbyder meget komfortable værelser, elegant indretning og bekvem adgang til lokale seværdigheder.

Hotellet er "basecampen" når man ikke er på jagt. En jagtdag vil foregå således at man står op spiser morgenmad, bliver afhentet og sejlet ud på jagt, kommer tilbage til hotellet om aftenen, spiser aftensmad, hygger om aftenen og det bedste af det hele er, at man dagen efter gør det hele igen.

Program

Dag 1: Ankomst Nuuk

Dag 2,3 og 4: Jagt

Dag 5: Hjemrejse

Rejsen

Rejsen til Grønland er med fly fra København til Kangerlussuaq. Flyvetiden er 4 timer og 40 minutter, og med 3 timers tidsforskel lander man ca. 1 time og 45 minutter senere, end man forlod Danmark. Fra Kangerlussuaq flyves videre til Nuuk (Godthåb) med indenrigsfly.

Jagten 

At være på jagt i Grønland vil opleves som meget anderledes end jagt i Danmark og Central Europa og i særdeleshed meget anderledes end trofæjagt i Afrika og andre store destinationer. Her er tale om vild og stort set uberørt natur. Her er det vind, vejr og dyrene der bestemmer og det er os, der er gæster. I de områder hvor der jages, er der stort set ingen infrastruktur, hvilket også stiller store krav til sikkerhedsudstyr og signalmidler.

Jagten på fjeldrype, snehare og polarræv er en unik oplevelse i det arktiske terræn. På fjeldene omkring Nuuk kan du udfordre dig selv med spot and stalk på fjeldryperne, sneharen og polarræven. Man skal have de gode øjne med sig, for på dette tidspunkt af året er alle 3 arter kridhvide og kan ofte være svære at se. Dog er man selvfølgelig i gode hænder med erfarne jagtguider, som har jaget de grønlandske arter i mange år.

Jagten på kongeedderfugl og almindelig edderfugl foregår fra båd, og byder på en enestående kombination af naturskønhed og jagtoplevelse. Med båden som base kan du navigere gennem de arktiske farvande og spotte de majestætiske kongeedderfugle og almindelige edderfugle, som oftest ligger i de samme store flokke. Når en flok er spottet forsøger man at presse dem ind mod land, så de er nødsaget til at flyve henover båden. Det giver nogle fantastiske skudchancer og en helt anden form for jagt end den man vil opleve på fastlandet. Denne jagtform giver også god mulighed for at nyde det imponerende kystlandskab der er omkring Nuuk. 

Sæljagten vil oftest også foregå fra båden, men jagt med skydeslæde og skydesejl kan også praktiseres hvis vejr og vind tillader det. Det er også en enormt spændende jagtform, hvor man virkelig kan blive udfordret. Denne jagtform er den man ser Nak og Æd udfører på deres sæljagt i Grønland. 

Rensdyrjagten foregår som spot and stalk i meget åbent terræn, så man skal regne med at skyde på lidt længere afstande end i Danmark, derfor vil det være en god ide at træne på afstande på optil 200-250 m, hvis det er muligt. Det er ikke muligt at skyde trofætyre, da de på dette tidspunkt har smidt gevirerne og er så småt ved at sætte op igen. 

Denne fantastiske vinter kombinationsjagt byder dermed på en bred vifte af forskellige jagtmuligheder, som kan kombineres på en og samme tur. Man vil opleve specielle og anderledes jagtformer på unikke grønlandske arter, som gør dette til en mindeværdig jagtoplevelse i Grønlands hovedstad, Nuuk.

Vildtarter

Prisen inkluderer

 • 4 dages ophold på Hotel Aurora inkl. morgenmad
 • 3 dages jagt 
 • Charter af båd i 3 dage
 • Alle licenser til de 7 jagtbare arter
 • Frokost og drikkevarer ombord på båden
 • Bustransfer lufthavn – hotel t/r og hotel – båd t/r
 • Grønlandsk jagttegn
 • Trofæklargøring 

Prisen inkluderer ikke

 • Fly til Nuuk t/r
 • Måltider ud over morgenmad og frokost
 • Alkoholiske drikke
 • Pakning og indfrysning af trofæer samt fortoldning i København.
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eu-ansvarsforsikring dkk 79,- (obligatorisk)
 • Alt som ikke er anført under prisen inkluderer

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Thomas M. Sørensen

Telefon: (+45) 63 21 43 00

Ulla Fregerslev

Telefon: (+45) 63 21 43 02

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser