VÆLG INDLOGERINGSDATO
*Vi tager forbehold for at den valgte dato er ledig.
JAGTOPHOLD 3 DAGE
PRIS 5.995,- Kr.

Bukkejagt i Milicz

Populært statsrevir med en super indkvartering. Dejligt revir med varieret biotop. Mulighed for pæne bukke - Gode rabatter på vildsvin.
Læs mere om bukkejagt i Polen

Højdepunkter

 • 16.334 hektar stort revir
 • Årlig afskudsplan: 172 stk. råvildt – heraf 78 bukke
 • De fleste bukke ligger mellem 200-350 gram, med mulighed for enkelte over 400 gram
 • Rigtig dejlig indkvartering hos jagtførsteren i reviret af meget god standard. Stor og velplejet have/park omkring huset

3 dage fra 5.995,- Kr.

Bukkejagt i Polen er en smuk riffeljagttradition. Sæsonen starter en uges tid før den danske forårsjagt i maj måned og fortsætter helt frem til og med september måned. Der er med andre ord mulighed for både en tidligere forårspremiere end på de hjemlige revirer og en spændende traditionel brunstjagt med lokkepibe i juli/august. Er man en sand råvildtentusiast, må man ikke gå glip af nogen af delene!

Den polske råvildtbestand er grundet en mangeårig stram vildtforvaltning både stor og tæt, hvilket år efter år får jægere fra hele det nordvestlige Europa til at strømme til de vidtstrakte polske jagtmarker for at finde jagtlykken. Vi råder over en bred vifte af de absolut bedste statsskovrevirer i det vestlige Polen, som alle kan tilbyde bukkejagt i topkvalitet.  De polske revirer byder på forskellig trofækvalitet, og man kan derfor frit vælge, om man helst vil skyde mange mindre bukke, eller om man vil gå efter enkelte kapitale trofæer. Statskovsrevirerne har veluddannede, erfarne og ansvarsbevidste jagtførere, som hver især råder over deres eget område på revirerne, hvilket de kender så godt som deres egen bukselomme.

Jagten foregår oftest som pürschjagt eller som anstandsjagt fra skydetårne, der er placeret optimalt i forhold til vildtets færden på de enkelte revirer. Der jages to gange om dagen, fra tidlig morgen før solopgang og igen eftermiddag/aften omkring solnedgang.  Uanset hvilket tidspunkt i sæsonen man vælger at fastlægge sin bukkejagt, vil det altid være muligt at kombinere jagten med jagt på vildsvin tidligt på morgenen eller sent på aftenen, hvor vildsvinene er mest aktive.

Vi har mulighed for at lave fastprisarrangementer, hvor man som jæger blot følger guidens anvisninger og ikke risikerer ekstraregninger for store trofæer. Det vil også være muligt at benytte vores almindelige prisliste eller vore graduerede priser i flere kategorier. Du lader os blot vide, hvordan du vil have det, og vi vil herefter skræddersy din rejse efter dine ønsker!

Jagtberetninger

 

Frank og venner på bukkejagt i Milicz

Vi er tilbake i Norge med bare gode minner etter vår bukkejakt på reviret Milicz 67 nord for Wroclaw. Jakten, servicen, maten og forpleiningen var noe av det beste vi har opplevd i Polen. Håkon skjøt den største bukken som noen gang er felt på reviret og alle hadde en fantastisk bukkejakt i lag med dyktige og trivelige guider.

I tillegg fikk vi også med hell forsøkt å pyrsje villsvin i tidlige vårmorgener. Den som ikke har prøvd det har en fin jaktopplevelse til gode. Vi har gjenbooket og gleder oss allerede til neste års møte med gode venner i Polen!

Jegerhilsen fra Ola, Ove, Sven, Håkon og Frank

Ola, Hans, Ove, Håkon og Frank i Milicz

Våre forventninger er på nytt innfridd. Overgangen fra et delvis vinterkledt Trysil til full sommer i Polen er stor, og det er en fornøyelse å pyrsje seg gjennom grønne enger og viltrike skoger på jakt etter vårbukker og villsvin. Polen er et eldorado for lidenskapelige jegere og vår perle er Milicz. Takk til Diana og våre polske venner for et supert opphold, herlige naturopplevelser og god jakt. Vi kommer tilbake neste år.

Jegerhilsen fra Ola, Hans Roger, Ove, Håkon og Frank

Frank på bukkejagt i Milicz

Vi er nettopp tilbake fra en vellykket bukkejakt på Milicz. Resultatet for 5 jegere ble 22 bukker og 16 villsvin på 4 dagers jakt. Det ble felt 2 medaljebukker og en keiler på 16,4 cm. Jakt, forlegning, mat og service er helt topp. Alle er fornøyd og vi er enige om å reise tilbake til Milicz da bukkejakta starter neste år.

Mvh
Sven, Ove, Håkon, Ola og Frank"

Mico og Anne Marie på bukkejagt i Milicz

4. august drog afsted drog Mico og jeg fra Bjerringbro mod Milicz i det sydvestlige hjørne af Polen på en 3 dages bukkebrunsttur. Som altid Mico som jæger og jeg som ledsager.

Vi havde derned en 10 timers køretur uden kø eller problemer overhovedet og med interessante kig undervejs bl.a. til det 212 m høje Sky Tower og den smukke motorvejsbro i Wroslav. Hjemad holdte vi dog to gange i kø ved Berlin, så her lagde vi en time til.

Selve jagten på reviret var meget velorganiseret. Førsteren Maciej havde et imponeret kendskab til sit revir og sine bukke. For mig som ledsager var der en fin afveksling mellem pürsch, sidde i tårn og kørsel. Kørsel rundt på reviret i de små landsbyer giver altid et interessant indblik i det polske liv på landet.

Mico skød 4 bukke og et vildsvin, så for første gang vi har været afsted, var der gevinst på alle jagter. Vi valgte at sove længe den sidste morgen. Bukkene blev nedlagt både med skud fra tårn og lange skud på skydestok. Under jagten var det en fornøjelse at se omhyggeligheden fra Maciej med at skyde det rigtige. Det var også dejligt at se og føle den oprigtige interesse, når vildtet var nedlagt. Især en polsk ’bronze ’ buk og en ældre banditbuk vakte glæde hos os alle.                                                                                    

Den første aften var Maciej syg, og en kollega var vores guide. Efter bukken var nedlagt blæste han over det. En meget smuk oplevelse på en dejlig sensommer aften.Rigtig jagtstemning

Indkvarteringen var rigtig fin. Vi havde et dejligt stort dobbeltværelse med eget badeværelse. Maden var meget polsk, hvilket vi sætter stor pris på. Vi var de eneste gæster, men blev fint underholdt af en ung og velorienteret tolk, som velvilligt svarede på alle vores spørgsmål omkring reviret, området og Polen.

Alt i alt havde vi en rigtig dejlig tur med gode oplevelser både for jæger og ledsager, og reviret kan varmt anbefales. 

Generelle betingelser for Polen 2020/2021

Tillæg for enkeltværelse
Hvis ikke andet er aftalt, bliver vore kunder normalt indkvarteret i flersengsværelser. I den forbindelse er det meget vigtigt at bemærke, at man bliver  opkrævet for enkeltværelsestillæg, hvis:
• man tilmelder sig individuelt
• man er alene
• der rejser et ulige antal jægere
• man tildeles enkeltværelse på stedet - UANSET ÅRSAG
• man sover alene i flersengsværelse
• man bestiller enkeltværelse 

Transport under selve jagten
Der er de fleste steder aftalt fastpris for kørslen i reviret under jagten. Prisen er pr. jæger, uanset om man får stillet ”eget” køretøj til rådighed eller ej. Priserne varierer fra 40-60 Euro pr. jæger pr. dag. 

Jagten
I Polen foregår al individuel jagt med jagtføring 1:1, dvs. at hver jæger har sin egen jagtfører. Jagtføreren er ansvarlig for at udvælge og frigive vildtet, men det er til enhver tid den udenlandske jæger, der efter frigivelsen beslutter, om han/hun vil skyde eller ikke. Jagtføreren vil altid gøre sit bedste for at imødekomme jægerens evt. ønsker, men det er altid personen bag riflen, der har det endelige ansvar. 

Ekstra jagtdag
I tilfælde af, at man ønsker at forlænge opholdet med en eller flere dage, skal det i hvert tilfælde aftales med os eller med tolken under opholdet. I enkelte tilfælde er forlængelse ikke muligt. 

Afbrydelse af jagtophold
Forlader man af den ene eller anden grund reviret før tid, vil der ikke finde tilbagebetaling sted for de ydelser, man herved ikke har modtaget. 

Ekstra måltider
Overskrider man opholdet med et enkelt måltid, bliver man opkrævet kr. 160,-. Overskrider man opholdet med 2 måltider, beregnes dette som 1 ekstra dags ophold. 

Hunde
Medbringer man egen hund opkræves kr. 60,- pr. dag. Opmærksomheden henledes på, at ikke alle revirer accepterer, at hund medbringes. For indførsel kræves gyldigt hundepas, og hunden skal kunne identificeres ved læsbar øretatovering eller chipmærke. 

Tolk
Tolk er obligatorisk på samtlige revirer, og man kan ønske hjemmefra, om man ønsker engelsk eller tysktalende tolk. På nogle revirer er tolken = jagtchefen eller jagtfører. 

Aftaler
Aftaler mellem DIANA’s kunder og personale/jagtförster på revirerne vil ikke blive accepteret under nogen former. Enhver jagtgæst hæfter for underskrevet protokol - uanset ”private” aftaler, det være sig mundtlige eller skriftlige. 

Trofædepositum
På vore prislistejagter vil der på bekræftelse/faktura blive opkrævet et trofædepositum, som efterreguleres efter hjemkomst ud fra den konkrete afskydning. Depositum er som følger:

Kronhjort DKK 7.000,-
Råbuk DKK 1.500,-
Dåhjort DKK 3.500,-
Vildsvin DKK 1.500,-
Muflon DKK 7.500,-
Drivjagt DKK 3.000,-


Vildt nedlagt i fredningstiden
Det polske ministerium har indført gebyrer for vildt nedlagt i fredningstiden.
Gebyrerne er som følger:

Kronvildt zloty 5.800,-
+ 2.000 zloty for trofæ op til 5,5 kg
+ 7.000 zloty for trofæ over 5,5 kg 

Dåvildt zloty 2.300,-
+ 1.500 zloty for trofæ op til 2,6 kg
+ 3.000 zloty for trofæ over 2,6 kg

Sikavildt zloty 5.500,-
+ 1.000 zloty for trofæ op til 2,0 kg
+ 2.500 zloty for trofæ over 2,0 kg 

Råvildt zloty 2.000,-
+ 1000 zloty for trofæ op til 430 g
+ 5.000 zloty for trofæ over 430 g

Muflon zloty 1.800,-
Vildsvin zloty 2.300,-
Øvrige arter zloty 1.000,- 

Nedlægges vildt inden for jagttiden men uden jagtførerens tilladelse, betales trofæafgiften + 100% strafgebyr. 

Protokol
Vi opfordrer alle vore jægere til at overvære vejning og opmåling i forbindelse med underskrivning af protokol – uanset hvilket arrangement man har købt. DIANA godkender ingen klager som følge af, at en jæger af den ene eller anden grund medbringer hele hovedet, og trofæets vægt herfor bliver ansat. Medbringer man hele hovedet af en keiler, går man ud fra, at den synlige del af tænderne udgør 1/3 af den totale længde. Normalt vejes og opmåles trofæerne 24 timer efter afkogning, med mindre vildtet nedlægges i slutningen af opholdet. Såfremt en jæger forlader stedet tidligere end 24 timer efter trofæet er kogt af og rengjort, er det den våde vægt, der bliver ført til protokols, og der vil ikke være mulighed for fradrag i prisen – uanset omstændighederne. Enhver jæger på vore revirer hæfter for det underskrevne i protokollen. Skulle man af en eller anden grund have anledning til at anføre klage/reklamation over jagten, opholdet el.lign., SKAL dette fremgå af protokollen, ligesom der i protokollen skal stå, hvis man påtænker at fremsende klage til os efter hjemkomsten. Ellers har vi ingen mulighed for at behandle klagen efter hjemkomst. Bemærk at du med din underskrift hæfter 100 % for det i protokollen anførte. 

Endelig afregning
Den endelige afregning finder sted, når DIANA modtager protokollen fra Polen, hvilket kan tage op til 4-6 uger, uanset om der er tale om tilbagebetaling eller ekstra opkrævning. Evt. ekstra opkrævning er forfalden i løbet af 10 dage – også selvom man har valgt at efterlade trofæ, skind osv. i reviret for senere eftersendelse/afhentning. Vær opmærksom på, at såfremt nødstedt vildt affanges og senere påføres protokollen, hæfter jægeren for dette og vil blive opkrævet for det med den endelige opgørelse. 

Alkohol
Det er et lovkrav, at samtlige jagter bliver oplyst til politiet senest 7 dage inden jagtens påbegyndelse - med angivelse af nøjagtige datoer for jagten samt indkvarteringsadresse. Dette betyder, at der kan komme uanmeldt kontrol. Det, man vil checke, er, om alle papirer er i orden, samt om jægerne går på jagt med alkohol i blodet. Promillegrænsen for kørsel i Polen er 0,0%, og det samme gælder, når man fører jagtvåben. 

Kalibervalg
De polske regler siger følgende:
RÅVILDT: På 100 meter skal kuglen have en anslagsenergi på 1.000 joule.
ANDET VILDT: På 100 meter skal kuglen have en anslagsenergi på 2.000 joule. 

Driv-/trykjagter
Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at benytte sigtekikkert på max. 3 gange forstørrelse til driv- og trykjagter. Variable kikkerter, som kan stilles ned til 3 gange forstørrelse eller derunder, er tilladt. Det vil sige, at fx 2,5-10 gange forstørrelse er tilladt. Kikkerter med fast forstørrelse på mere end 3 er ikke tilladt. Ifølge den polske lovgivning, SKAL jægeren på drivjagt have mindst 2 elementer i tøjet i fluorescerende farver - dvs. gul eller orange. 

Drikkepenge
Det er normalt at give lidt drikkepenge til sin jagtfører, til tolken samt i køkkenet. Hvad man giver er helt op til én selv. 

Fuldmånekalender 2020/21
10. januar
09. februar
09. marts
08. april
07. maj
05. juni
05. juli
03. august
02. september
01. oktober
31. oktober
30. november
30. december
28. januar
27. februar
28. marts

Jagttider 2020/21  

Råbuk 09.05.-30.09.
Rå/lam 01.10.-17.01.
Kronhjort 21.08.-28.02.
Kronkalv 01.09.-28.02.
Kronhind 01.09.-17.01.
Dåhjort 01.09.-28.02.
Dåkalv  01.09.-28.02.
01.09.-17.01.
Vildsvin hele året
Muflonvædder 01.10.-28.02.
Muflonfår/-lam 01.10.-17.01.
Ræv 30.05.-31.03.
Grævling 01.09.-30.11.
Mårhund hele året
Vildand 15.08.-21.12.
Vildgæs (Vestpolen) 01.09.-31.01.

 

Prisen inkluderer

 • 3 dages ophold (kat. ”S”) med helpension
 • 3 dages bukkejagt med egen jagtfører (6 pürsch)
 • Alle gebyrer og licenser
 • Afkogning af trofæer

Prisen inkluderer ikke

 • Endelig afregning af trofæafgifter
 • Kørsel under jagten, PLN 320,- pr. jæger/dag
 • Ekstra jagtdag DKK 1.850,-
 • Ophold uden jagt/ledsager, pr. dag DKK 865,-
 • Tillæg for enkeltværelse pr. jæger/dag DKK 175,-
 • Tolk pr. person / dag (frivilligt - skal bestilles i forvejen):
  - v. 1 jæger DKK 1.100,00 
  - v. 2 jægere DKK 550,00 
  - v. 3 jægere DKK 420,00 
  - v. 4 jægere DKK 295,00 
 • EU-ansvarsforsikring DKK 59,- (obligatorisk)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Indkøb af kød:
  - Råvildt     DKK 55,00 pr. kg.
  - Vildsvin    DKK 28,00 pr. kg.
  - Andet vildt DKK 40,00 pr. kg.
  Indkøb af råt skind, DKK 142,- pr. kg.
  Indkøb af skind fra ræv og mårhund, DKK 325,-.

Diana Jagtrejser har indgået et samarbejde med Europæriske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din jagtrejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Diana Jagtrejser, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 62 20 25 40 eller sende en mail til info@diana.dk

Trofæprisliste

Nedlagt vildt afregnes iht. følgende prislister:

BUKKE – prisliste 1:
Op til 199 g DKK 1.495,00
200-349 g DKK 2.995,00
350-399 g DKK 5.595,00
400 og over DKK 6.995,00
Parykbuk DKK 26.460,00
Anskydning DKK 2.370,00

BUKKE – prisliste 2:
Op til 149 g DKK 690,00
150-199 g DKK 1.620,00 
200-299 g DKK 2.370,00 + DKK 5,90 pr. gram over 200 g
300-349 g DKK 2.960,00 + DKK 56,20 pr. gram over 300 g
350-399 g DKK 5.770,00 + DKK 88,60 pr.gram over 350 g
400-499 g DKK 10.200,00 + DKK 97,95 pr.gram over 400 g
Fra 500 g DKK 19.995,00 + DKK 121,50 pr. gram over 500 g
Parykbuk DKK 26.460,00
Anskydning DKK 2.370,00

Også mulighed for afskydning af vildsvin iht. følgende prisliste:
Keiler: 
140 mm - 159 mm DKK 4.995,-
160 mm – 199 mm DKK 5.620,-
+ DKK 148,00 pr. mm over 160 mm
200 mm og derover DKK 11.540,-
+ DKK 177,50 pr. mm over 201 mm

Afskydningsafgiften for keiler under 140 mm samt for unggrise og smågrise beregnes efter vægt og udgør: 
Smågrise og unggrise:

Op til 29,99 kg DKK 830,00
30-49,99 kg DKK 1.660,00

Unggrise, keiler:

50-79,99 kg DKK 3.195,00
Keiler, unggrise fra 80 kg DKK 3.550,00

Anskydning af smågrise,
unggrise, keiler DKK 1.100,00

Der gives følgende rabat på vildsvin:
25% rabat på alle vildsvin til og med 13,9 cm tænder
25% rabat på keilere fra 14 cm og opefter

 

Kurs pr. 15/1-2023

HAR DU SPØRGSMÅL?

Anne Fick

Telefon: (+45) 63 21 43 15

Joakim Pedersen

Telefon: (+45) 63 21 10 26

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

 • Gode tilbud på jagtrejser
 • Info om jagt i udlandet
 • Ekslusive afbudsrejser